Пала одредба о изабраном лекару

Za to sto cekas nisu ti krivi lekari nego sistem, a za sistem je krivo nase trulo drustvo. Za ostalo, smatram da su ti izjave licemerne, a objasnio sam ti vec zasto.

Ma ti mozes i da smatras da sam ja kriv za to sto moram da cekam na lecenje i sto sam prinudjen da se lecim, uopste ne sumnjam da bi te tvoja logika dovela do takvog zakljucka. Opet cu ponoviti - zavidim onima koji o nasem zajednickom trosku mogu kod lekara kad god im zatreba i koji nisu ovce kao mi koji to ne mozemo.

Ma ti mozes i da smatras da sam ja kriv za to sto moram da cekam na lecenje i sto sam prinudjen da se lecim, uopste ne sumnjam da bi te tvoja logika dovela do takvog zakljucka.

Nadji gresku u mojoj logici pre nego sto pocnes odbranu u stilu Milutina Mrkonjica.

Za sva ta cekanja nisu krivi lekari. Kriva je drzava i sistem.

Po bolnicama nema ko da radi.
Kod mene u DZ celo leto ultrazvuk nece raditi jer je doktorka na godisnjem a drugog lekara nema.
A na birou preko 2000 nezaposlenih lekara.

Upravo tako.

skoro sam imala problem sa overom, pazi molim te iz dz moje podatke o izabranom su poslala kevinih nema :dash: pa posto u srbiji niko ne zna da ubode komp morala sam da izigravam kurira izmedju dz i mesta overe :roll:
pa me sestra ubedjuje da je poslala a ova na saleteru da nema :lol: pa to se ne zna ko pije ko placa
na kraju kad sam podnela pisleni dokaz (onaj satro ugovor) onda su overili

svake godine smisljaju nove fore

a sto je to uvedeno kad ti svakako ne mozes kod opste prakse ako nemas izabranog lekara, i ne mozes kod drugog osim ako je tvoj na bolovanju/odmoru

Back