pakovanje koverti - istina ili laz ?

dud:
bez zezanja....da li bre iko od vas misli da se pare tek tako zaradjuju....pa svi bi bili milioneri.....a inflacija bi nam bila zilion posto ....tako da bi opet dosli na isto.... nema leba bez motike....ajde onda da okopavamo narkotike....hehe...mrsh....nece da moze ... dok se grbacha ne poturi....

a i sta ce nam milion... ne bi to ni umeli da potrosimo...ustvari ... da ulozimo , potrosili bi ih sigurno....na beznachajne gluposti....zar ne?
Pa ispada tako, jer je samo prva tura planula. Ako sad odes videces da od 1M pixela je izdato 10-20K...;)1-2%.

i ovu foru sam p**usio,samo malo drukciju,radi se o poslu kod kuce naravno mesecna zarada do 700 eura,nazovem broj iz oglasa i dodjose tip i riba kod mene kuci(naravno putem telefona sam im dao adresu) ispricase mi price poturise neki "ugovor' ja ptpisah dado 15 E i dobih knjigicu sa jedno 100 firmi u Americi samo treba da im posaljem pismo(firme su raznolike sklapanje olovki,ramova,perlica i.t.d.) neke traze da im posaljes od 1-5 dolara,a neke nista,i ja izabrah neku za dz.Od tada su prosle dve godine A JA NESKLOPIH NI JEDAN RAM,kud se bar neizljubih sa onih 15E.
i opet kazem ovce su za shishanje

Back