Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
Gotov je, čim je počeo mene da brani i hvali. Znači nešto nije u redu sa njim i moja dijagnoza je kojica-virus i tačka.![]()
Zar sam zaradio virus :shock:
Samo na mozak da mi ne udari. 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotov je, čim je počeo mene da brani i hvali. Znači nešto nije u redu sa njim i moja dijagnoza je kojica-virus i tačka.![]()
Tvoja dijagnoza?
Kojice, ovo je vrhunac pakosti.![]()
Eto i ja mogu da budem dobar kad hoću 8-)
Ма стани. Полако...
Ко те хвали?Дача је схватио да на овој теми све има супротно значење...
zamolicu vas da prestanete sa spamovanjem jer nemam nameru da brisem preko 100 postova kada ovo vidi super moderator
u suprotnom,zakljucavam i ovu temu jer bas i ne vidim njen smisao na ovom podforumu
...I to na pakostima.![]()
Tvoja dijagnoza?
Kojice, ovo je vrhunac pakosti.![]()
Јел кафана закључана на трајно или..?
А којица... јесте вирус... мене је напала за неку чоколаду и то ти је...![]()
Pa zato sam i pogodio dijagnozu.Ма стани. Полако...
Ко те хвали?Дача је схватио да на овој теми све има супротно значење...
Јел кафана закључана на трајно или..?
А којица... јесте вирус... мене је напала за неку чоколаду и то ти је...![]()
Pa zato sam i pogodio dijagnozu.
Čuj: ja tvoj prijatelj, ja dečko, ja dobar dečko, on mene da brani od tebe, on mene da brani od mene (e ovde je jedino u pravu), sve bolje od boljeg i to sve na pakostima.![]()
Evo dobiste packe. Da ste me večeras grdili, napadali, psovali, ne bi vam niko pretio zaključavanjem.
Пакосни Норди.
Важи. ;-)
Zar sam zaradio virus :shock:
Samo na mozak da mi ne udari. 8-)
Evo dobiste packe. Da ste me večeras grdili, napadali, psovali, ne bi vam niko pretio zaključavanjem.![]()
Ne brini, ovaj virus se uvlači pod kožu.![]()
Evo dobiste packe. Da ste me večeras grdili, napadali, psovali, ne bi vam niko pretio zaključavanjem.![]()
Где је сад Врагана са оном марамицом...![]()
Само ти ликуј. Ако ова Пакост нестане са Култних, нестаћу и ја...
Е, онда ћеш да се башкариш...
Само ти ликуј. Ако ова Пакост нестане са Култних, нестаћу и ја...
Е, онда ћеш да се башкариш...
А 7000+ постова?![]()