PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se osvrćem levo desno. Ne mogu da verujem da je neko preuzeo moj nik i ti postala prijatelj sa njim, ili..si...možda gripozna pa haluciniraš pod visokom temperaturom.:D
Odleži to pa dođi kada ti bude bolje, zarazićeš i nas.:smile:

:roll: Шта ти је? Ни ти ми више не верујеш...

Па ти си мој једини пријатељ овде...:-? Шта сада да радим...:-(

Pusti je more halucinira pod visokom temperaturom. Dokaz je njen odgovor na ovu tvoju primedbu. Kažem ti da je zakačila negde virus pakosti pa drma li je drma.:smile:

Jok, ona je, u stvari, ovakva.
Ali, nije popila terapiju u Paganu, koja ju je održavala u koliko-toliko normalnom stanju.
I vidi sad... Pomutila joj se svest. Što je najgore, utrnuo joj jezik pa ne ume da prosipa pakosti.
Tragedija.:???:

Ali, nije popila terapiju u Paganu, koja ju je održavala u koliko-toliko normalnom stanju.
I vidi sad... Pomutila joj se svest. Što je najgore, utrnuo joj jezik pa ne ume da prosipa pakosti.

Јел ти мало пре рече да си ми пријатељица? :lol:

Па мени су непријатељи сасвим сувишни. :D

E dobro je a ja sam u jednom trenutku pomislio da mi šalje šifrovane poruke. Čuj, da možda nije počela da komunicira sa vanzemaljcima?:D

Sada UVELIKO haluciniraš. Ili.....uh bogati pa ovo je možda neka šifrovana poruka upućena meni. Saću ja časkom da je dešifrujem.:smile:

Не мучи се. Ово може да растумачи само неко од четири године. :D

Јеси ти младић, али ниси баш толико млад...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back