PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne volim da delim prvo mesto. Razmisliću da li da ti ga prepustim, ili da sebe proglasim za najprvog pakostnjaka.:D

Самопроглашени се не признају. :evil: Кад од тебе крену да беже, :D ко што беже од мене:cry:, онда ћу можда да размислим да ли ћу да делим са тобом то место...:roll:

Самопроглашени се не признају. :evil: Кад од тебе крену да беже, :D ко што беже од мене:cry:, онда ћу можда да размислим да ли ћу да делим са тобом то место...:roll:

Ma i od mene beže. Evo ristob me stavio na ignore listu i neće ni reč da prodivani samnom, a nekada smo tako lepo ćaskali.:D

Ma i od mene beže. Evo ristob me stavio na ignore listu i neće ni reč da prodivani samnom, a nekada smo tako lepo ćaskali.:D

Ето видиш... а самном никада није ни хтео да ћаска... ни на једно једино питањце није хтео да ми одговори...
Значи победила сам! :D

Barem kaže jedno "bravo" na moj komentar.8-)
I jednom me je uporedio sa boginjom (figurativno).
Nikad me nije uvredio, niti bio grub prema meni.
Ristob je sasvim O.K.

Добро. Ти си харизматична.:D Стнцо је пакостан.:evil:
А зашто затворише ону тему Глупост...:roll: мени се баш свидела...

Била...:-( па ме убедише да ми је место у кухињи...:roll: тако ми и треба кад сам глупа...:D

Eto, sad si upropastila temu MUŠKI ŠOVINIZAM!
Pogledaj šta tamo piše.
Da neki MUŠKARCI misle da su žene gluplje od muškog roda! Žene ne treba tako da misle.
Takođe, niko...ama baš niko ko je glup, to neće priznati. Glup čovek i ne zna da je glup.
Idi i ostavljaj komentar, drugarice pametnice.;)

Eto, sad si upropastila temu MUŠKI ŠOVINIZAM!
Pogledaj šta tamo piše.
Da neki MUŠKARCI misle da su žene gluplje od muškog roda! Žene ne treba tako da misle.
Takođe, niko...ama baš niko ko je glup, to neće priznati. Glup čovek i ne zna da je glup.
Idi i ostavljaj komentar, drugarice pametnice.;)

Е... није све тако једноставно...
Кад си глуп, а још си и свестан тога, то ти је равно проклетству...

А за тему... извини... стварно мислим да се шовинисти на њу неће јавити... баш зато што су шовинисти...

Smej se smej, samo se smej.:smile:

h010.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back