PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta vam je? Čitav podforum ste pretvorili u kafanu. Kakva vam je svrha čatovanja na forumu? Nikome nije interesantno vaše trla-baba-lan.

О Ристо. Опет ти. :D
Види, докле год сам покушавала са тобом озбиљно да разговарам ти си бежао...
А сада мало, мало па навратиш... питам се питам...8-)

Šta vam je? Čitav podforum ste pretvorili u kafanu. Kakva vam je svrha čatovanja na forumu? Nikome nije interesantno vaše trla-baba-lan.

:D Ristobe, c,c,c...
'Ajde ti otvori neku temu, pa da se uozbiljimo.

MISLIŠ da NIKOME nije interesantno?
Pa, sad... i nije naročito, priznajem.:roll:
Ali, ovde kao da su se svi umorili od ozbiljnih diskusija.
Hoću ja ozbiljne verbalne duele, samo neko treba da baci varnicu.

Izgleda ristob da si ti, pored već poznatog, ubedio sebe da je tvoje učestvovanje na forumu interesantno za druge, pa očekuješ da to važi i za nas. Ali dobro, nije sada to bitno već moram da kažem da si i ti konačno uboo pravu stvar na pravoj temi. Samo nešto ti i pakost, hm, nešto mi nije jasno, ali kada smo progutali kombinaciju ti i kockanje onda ćemo nekako i ovo.:smile: Samo opušteno i napred.:D
I znam kada pročitaš ovo pobeći ćeš glavom bez obzira, čak možda i na temu o Đavolima, samo što dalje od mene.:D

Kako zašto, šmrc, pa videli su kako sam, šmrc, ja prošao koji nisam na vreme pobegao šmrc i sada teško patim šmrc,šmrc.:cry:

Чуј прошао... :D
Стнцо... да је ово такмичење у пакости, ти и ја би делили прво место. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back