PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašti ih voliš...mislim, šta tu ima da se voli...za životinje ok...

Mada nema veze sa temom, evo, da ti objasnim kako gledam na stvari, tj. ljude:
Imam puno prijatelja. Neprijatelja - nijednog. Zapravo, bilo je par njih, ne baš bukvalno neprijatelja, ali namćorastih likova. Onda sam shvatila da je problem u njima (ne u meni). Iz nekog razloga, bili su isfrustrirani. NIsu im nedostajale emocije - samo, nekako, nisu umeli da ih usmere ili...šta znam... nešto slično. Uglavnom, kad sam ja postala srdačnija i toplija prema njima, promenili su se. Uzvratili su. Vrlo lep osećaj.
Zašto ne bih volela ljude? Svaki čovek je dragulj za sebe.

Osećam se pozitivno.....mada te dlake......problem mačke je što po ceo dan može da prede i da spava...a mene spopada glad i imam potrebe i trebao bih ustati....zato volim kanarince...na odstjanju...kad im priđeš ne pevaju...ti se udaljiš...lepota

Hm... Moja mačka po ceo dan ide za mnom. Neće da jede ako nisam tu. Spava malo u toku dana. Neobična maca Daca.
Lepo je kad pevaju ptice. Jednom mi je ptić kosa sleteo na prozor pa se dozivao sa majkom, sve dok ona nije došla po njega pa su zajedno odleteli. Ranije nikada nisam čula kako peva kos.

Da,kos lepo peva.
A gde nam je kojica na "pakost"...i ona je danas lepršna...

Хе... не могу да се укључим никако...
Није ми јасно шта је лоше у томе што је неко лепршав/лепршан, како год...
Да није тема пакост, рекла бих ти да имаш неке стварно интересантне изразе...:roll:

Ovde dolazimo do suštine da dve veoma drage osobe shvataju da ima i suštinski pakosnih....ali, nadam se da ću naučiti biti bolji,jer s kim si takav si...

Ih, bre, Stnco!
To mi je drugarica. Kako da budem nepristrasna?
Ali, pošto ona trenutno nije tu, šapnuću ti nešto: ti si mi prijatelj pa, pošto sam prema prijateljima bolećiva, slažem se sa svim što ti kažeš.;)

A ja tebi šapatom uzvraćam: drago mi je da se slažeš samnom ali da li si sigurna da negde iz prikrajka ne vreba i sprema neku pakost protiv mene.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back