PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaš kojice primetio sam da gdin stnco ima veliki uticaj na tebe.Ja kao tvoj novi forum drug želim da ti ukažem......moraš da se boriš da budeš samostalna....dosta više priča " Ja sam mlada, ja sam mlada"...Čuvaj se.....svi su muškarci icti,istina je to....:wink:

Kojice, kojice vidiš li ovo? Ma znao sam da sam te očarao, začarao, telepatski podredio, hipnotisao, samo nisam imao dokaze. Evo sada mogu da se hvalim jer imam dokaze, evo ti, evo ti, pročitaj i ti. :-)

Kojice, kojice vidiš li ovo? Ma znao sam da sam te očarao, začarao, telepatski podredio, hipnotisao, samo nisam imao dokaze. Evo sada mogu da se hvalim jer imam dokaze, evo ti, evo ti, pročitaj i ti. :-)

Хм... Само се ти хвали.
Сад кад је у твоју корист, верујеш да телепатија постоји.
Ја сам овде једина која има ту моћ, прем томе... :lol:

Stnco, dragi, ja kad vidim sve ove tvoje postiće zaista poželim da se udam za nekog čobanina s planine koji ni Enter na tastaturi neće umeti da pronađe.
:lol:

ma nisu sexualno isfrustrirani - evo ja ih citam od juce - sex koriste iskljucivo kao metaforu
dobro de, svi osim Stefana...al da ne trazimo dlaku u...- eto, vidis - same "metafore"

ma nisi najgori - to ti je neka vrsta..."zamalo"...komplimenta - kao, jedini si medju nama...recimo - iskren, neopterecen (genralno uzevsi), stvarno slobodan (mozda i preslobodan) i tako to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back