stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Obuci se, celo vreme žmirim
Eh, što su ti godine. Ja kažem obuci se, inače ćeš da ozebeš na ovoj hladnoći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obuci se, celo vreme žmirim
Šta god da kaže Stnco - poslušaću ga.![]()
Eh, što su ti godine. Ja kažem obuci se, inače ćeš da ozebeš na ovoj hladnoći.
znaš kojice primetio sam da gdin stnco ima veliki uticaj na tebe.Ja kao tvoj novi forum drug želim da ti ukažem......moraš da se boriš da budeš samostalna....dosta više priča " Ja sam mlada, ja sam mlada"...Čuvaj se.....svi su muškarci icti,istina je to....:wink:
Šta god da kaže Stnco - poslušaću ga.![]()
Kojice, kojice vidiš li ovo? Ma znao sam da sam te očarao, začarao, telepatski podredio, hipnotisao, samo nisam imao dokaze. Evo sada mogu da se hvalim jer imam dokaze, evo ti, evo ti, pročitaj i ti. :-)
Ne brin'se ti za mene![]()
Jel su svi na ovom pf,sexualno isfrustrirani?!?!
Kojice, tu due adema mi...
Stnco, dragi, ja kad vidim sve ove tvoje postiće zaista poželim da se udam za nekog čobanina s planine koji ni Enter na tastaturi neće umeti da pronađe.
![]()
ako se lazno kunes i meni se desi nesto nahebo si samo da znas![]()
Nisam bila pakosna, nego iskrena. :-D Iskrena sam i kad kažem da je i meni žao tog čobančeta.Bravo, sada si pogodila u centar ove teme. Ali i ja konja za trku imam: baš mi nešto žao tog čobanina.![]()
Шта је рекао, шта је рекао...
Bravo, sada si pogodila u centar ove teme. Ali i ja konja za trku imam: baš mi nešto žao tog čobanina.![]()
ma kaze da te voli [te dua] "mene mi "... a zamisli da laze pa....![]()
Jel su svi na ovom pf,sexualno isfrustrirani?!?!
ma nisi najgori - to ti je neka vrsta..."zamalo"...komplimenta - kao, jedini si medju nama...recimo - iskren, neopterecen (genralno uzevsi), stvarno slobodan (mozda i preslobodan) i tako to...