Paket uz sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobri su muzika i razgovor, nekad su ljudi razmenjivali muziku, mikstejpove, kompilacije, još ranije nazad u dan i kasete, ploče, dok jutjub nije dojahao. Ja inače jako volim poeziju ali čitanje iste tokom date situacije u 21. veku bi bilo cringe baš baš. Velika neprijatnost. Nekad se poklanja nešto simbolično ako postoji posebna seksualna veza, neki predmet kao podsetnik. Ako je bdsm onda je obeležje, ako ne onda pripadnost itd.

Ali muzika je najbitnija, i filmovi (ako se sa istim ne pretera, da se vrti maraton). I bolje su po meni malo zamračene sobe od svetla, da šiba svetlost sa ekrana računara ili sa tv-a plus slabašne lampe neke, nego ona udarnička varijanta sa golom sijalicom pa se sve vidi ko u špajzu.

I bolje su po meni malo zamračene sobe od svetla, da šiba svetlost sa ekrana računara ili sa tv-a plus slabašne lampe neke, nego ona udarnička varijanta sa golom sijalicom pa se sve vidi ko u špajzu.
Regulator svetlosti. Samo za iskusne... 😂😂😂

1.jpg

Regulator svetlosti. Samo za iskusne... 😂😂😂

Hehe... meni je soba inače UVEK zamračena, otkad sam postao osvešćen psihološki i ušao u 'svet odraslih', tj. prestao da budem dete i prevalio dvanaestu godinu, uvek sam težio tome, i smetalo mi je čak na žurkama kad neko opiči svetlo, nekako mi nije to to, i pokazalo se da sam u pravu jer kad je zamračeno ljudi se opuste, popuste kočnice malo, još alkohol, opijati, pa kad se nadje neko dovoljno lud da spopada ili uleće po sobama, kad se zaredjaju periodi u afteru. I danas uvek zamračeno, pogašena svetla i svetlost nečeg da napravi razliku, dan gotivim ali ne i kad mi udari kroz roletne sunce, smeta mi to, navikao tako jbg.

Hehe... meni je soba inače UVEK zamračena, otkad sam postao osvešćen psihološki i ušao u 'svet odraslih', tj. prestao da budem dete i prevalio dvanaestu godinu, uvek sam težio tome, i smetalo mi je čak na žurkama kad neko opiči svetlo, nekako mi nije to to, i pokazalo se da sam u pravu jer kad je zamračeno ljudi se opuste, popuste kočnice malo, još alkohol, opijati, pa kad se nadje neko dovoljno lud da spopada ili uleće po sobama, kad se zaredjaju periodi u afteru. I danas uvek zamračeno, pogašena svetla i svetlost nečeg da napravi razliku, dan gotivim ali ne i kad mi udari kroz roletne sunce, smeta mi to, navikao tako jbg.
Ma da,potpuno te razumem:super::zper:
преузимање (1).jpeg

Nešto se mislim... glupo je imati samo sex sa nekim, mislim ono dođete, odradite, odete. Ok neko voli i takav izbor.
Nego... šta je vaš paket koji ide uz sex (ako ga ima)? Tipa, ako želite sa nekom osobom da provedete celu noć u intimi, šta volite uz maženje još da radite zajedno? Film? Muzika? Čitanje poezije? Razgovor? Spremanje večere? I koliko vam je to važno?

Kapiram da prema tome i određujemo sa kim ćemo provoditi vreme. Ako nemamo dodirnih tačaka, onda ispada nezanimljivo... ?

Pogledajte prilog 1099399
Kakve veze ima sto je dejtovanje na dve nedelje ili mesec dana, to je svakako veza jer se ne bi desavalo ponovo.
Drugo, ne verujem da osim slatkisa bilo sta moze da bude bitno cak i kada se radi o vikendu...vise lici na bracne obaveze...

Smatram da je i za kres kombinaciju potrebna neka zajednicka prica, neke sms poruke koje traju nekoliko nedelja pa onda se upustiti u to...treba videti da li ti neko iole odgovara i da li je normalna osoba....jer i za takav odnos i to je bitno.....da ne bude kao u filmu diplomci....seks bez ikakve price

Back