Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Dobri su muzika i razgovor, nekad su ljudi razmenjivali muziku, mikstejpove, kompilacije, još ranije nazad u dan i kasete, ploče, dok jutjub nije dojahao. Ja inače jako volim poeziju ali čitanje iste tokom date situacije u 21. veku bi bilo cringe baš baš. Velika neprijatnost. Nekad se poklanja nešto simbolično ako postoji posebna seksualna veza, neki predmet kao podsetnik. Ako je bdsm onda je obeležje, ako ne onda pripadnost itd.
Ali muzika je najbitnija, i filmovi (ako se sa istim ne pretera, da se vrti maraton). I bolje su po meni malo zamračene sobe od svetla, da šiba svetlost sa ekrana računara ili sa tv-a plus slabašne lampe neke, nego ona udarnička varijanta sa golom sijalicom pa se sve vidi ko u špajzu.
Ali muzika je najbitnija, i filmovi (ako se sa istim ne pretera, da se vrti maraton). I bolje su po meni malo zamračene sobe od svetla, da šiba svetlost sa ekrana računara ili sa tv-a plus slabašne lampe neke, nego ona udarnička varijanta sa golom sijalicom pa se sve vidi ko u špajzu.