bane
Primećen član
- Poruka
- 974
Ovi kanali treba da su krenuli od danas oce li biti i na SBB-u?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi kanali treba da su krenuli od danas oce li biti i na SBB-u?
Beočin još nema tih 30 kanala
Okreni antenu prema Novom Sadu![]()
Od koga i je li to satelitski risiver?Mora se kupiti resiver
U Pazovi (Kopernikus operater) za sada ukupno 15 Pinkovih kanala. Noćas sam ih ulovila i malo pogledala.
Većinom su odvratni, a ekstremno mi je gadan Pink reality. I samo ime mu govori da će prikazivati samo rialty emisije - pa ćemo po ceo dan moći da gledamo pljuvanje uživo.
Ostatak su uglavnom filmovi, naravno prastari, od toga na dva kanala čak crno-beli.
Sačuvaj Bože...čemu toliko kanala sa nekvalitetnim sadržajem?[/QUOTE]
То је бар решиво: те ,,неквалитетне канале'' не укључуј а претплата ти је остала иста као и без њих. Значи, ништа не губиш.
Kako to misliš - čemu?
Pa pink od kablovskog operatera uzima 1 euro po svakom korisniku. Pink ima dobru reklamu, ljudi se napalili na paket kanala, ni jedan oparater neće da zaostaje za konkurencijom, pa ti prebroj koliko je to para!
Dok se narod domisli koji su mu škart prodali - svi operateri će već uveliko da emituju samo Pink.
Osim toga, onaj ko drži najviše kanala može i da utiče na gledaoce, pa će Mitrović verovatno i tu nešto da profitira (da malo pogura ideje nekih političkih stranki).
I tako - isplati se.
Sačuvaj Bože...čemu toliko kanala sa nekvalitetnim sadržajem?[/QUOTE]
То је бар решиво: те ,,неквалитетне канале'' не укључуј а претплата ти је остала иста као и без њих. Значи, ништа не губиш.
E, tu grešiš.
Gubim, jer su neke kanale ukinuli da bi ubacili Pinkove.
Recimo: Nama sremcima su ukinuli Sremsku televiziju. Pa onda B92 Info, RTL itd. To su kanali koje sam ja pratila, a ostali se bune i za ukidanje nekih drugih.
Neki dan sam gledala interviju sa direktorom Kopernikusa koji kaže da su nam stari kanali ostali, jednostavno LAŽE.
Pitam se šta će biti sa vlasnicima starijih televizora (kao 2 moja) koji imaju samo 100 kanala a oni bi da ubace skoro 100 Pinkova?