Paket pinkovih kanala

• Začetnik teme Začetnik teme bane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Open IPTV кабловска ТВ, укинула је канал: 580.Pink Reality, који је нон-стоп директно преносио дешавања на Фарми.
Највероватније због синоћних и данашњих дешавања кад су се Фармери (боље рећи: штићеници Фарме) у жару свађе гађали робом са пијаце: храном (виршле,...) и пићем (соковима...). Брука невиђена!
Очигледно да се директни преноси неће убудуће вршити, већ само цензурисани извештаји, из разлога ове бруке и за Pink и Србију.​

U Pazovi (Kopernikus operater) za sada ukupno 15 Pinkovih kanala. Noćas sam ih ulovila i malo pogledala.
Većinom su odvratni, a ekstremno mi je gadan Pink reality. I samo ime mu govori da će prikazivati samo rialty emisije - pa ćemo po ceo dan moći da gledamo pljuvanje uživo.
Ostatak su uglavnom filmovi, naravno prastari, od toga na dva kanala čak crno-beli.

U Pazovi (Kopernikus operater) za sada ukupno 15 Pinkovih kanala. Noćas sam ih ulovila i malo pogledala.
Većinom su odvratni, a ekstremno mi je gadan Pink reality. I samo ime mu govori da će prikazivati samo rialty emisije - pa ćemo po ceo dan moći da gledamo pljuvanje uživo.
Ostatak su uglavnom filmovi, naravno prastari, od toga na dva kanala čak crno-beli.

....и краву Ружу како балегари и магаре Оки кога Екрем кроти!

PINK се уселио на Оpen IPTV са следећим каналима:
106. PINK
108. Pink 2

109. Pink 3
184. Pink Reality
(ФАРМА нон-стоп)
185. Pink Premium

186. Pink Movies 2
187. Pink Movies 3
188. Pink Action 2
189. Pink Action 3
190. Pink Music 2

191. Pink Music 3
192. Pink Folk 2
193. Pink & Rol
194. Pink Soap
195. PINK Family
196. Pink World
521. Pink Kids
Укупно 17 канала, тако да је Оpen IPTV помало постао ружичаст!

Kako to misliš - čemu?
Pa pink od kablovskog operatera uzima 1 euro po svakom korisniku. Pink ima dobru reklamu, ljudi se napalili na paket kanala, ni jedan oparater neće da zaostaje za konkurencijom, pa ti prebroj koliko je to para!
Dok se narod domisli koji su mu škart prodali - svi operateri će već uveliko da emituju samo Pink.
Osim toga, onaj ko drži najviše kanala može i da utiče na gledaoce, pa će Mitrović verovatno i tu nešto da profitira (da malo pogura ideje nekih političkih stranki).
I tako - isplati se.

Kako to misliš - čemu?
Pa pink od kablovskog operatera uzima 1 euro po svakom korisniku. Pink ima dobru reklamu, ljudi se napalili na paket kanala, ni jedan oparater neće da zaostaje za konkurencijom, pa ti prebroj koliko je to para!
Dok se narod domisli koji su mu škart prodali - svi operateri će već uveliko da emituju samo Pink.
Osim toga, onaj ko drži najviše kanala može i da utiče na gledaoce, pa će Mitrović verovatno i tu nešto da profitira (da malo pogura ideje nekih političkih stranki).
I tako - isplati se.

Ne verujem da su se ljudi napalili na ove škart pakete (izvini ali to stvarno jeste)...oni koji ih trenutno gledaju kod svojih kablovskih operatera nema gotovo niti jednog zadovljnog sadržajem (barem sa onima koji imaju OPEN IPTV)...moguće je da će neki naši gastarbajteri da uzimaju ove pakete ali ovde (nadam se) da neće biti tolike euforije.
Više bih voleo da moj kablovski operater (TOTAL) ostane pri svome i da ne potpisuju sa Mitrovićem ništa...j*bao ih pink,evo im i ovih par pinkovih kanala koje trenutno imamo.

Sačuvaj Bože...čemu toliko kanala sa nekvalitetnim sadržajem?[/QUOTE]

То је бар решиво: те ,,неквалитетне канале'' не укључуј а претплата ти је остала иста као и без њих. Значи, ништа не губиш.

E, tu grešiš.
Gubim, jer su neke kanale ukinuli da bi ubacili Pinkove.
Recimo: Nama sremcima su ukinuli Sremsku televiziju. Pa onda B92 Info, RTL itd. To su kanali koje sam ja pratila, a ostali se bune i za ukidanje nekih drugih.
Neki dan sam gledala interviju sa direktorom Kopernikusa koji kaže da su nam stari kanali ostali, jednostavno LAŽE.
Pitam se šta će biti sa vlasnicima starijih televizora (kao 2 moja) koji imaju samo 100 kanala a oni bi da ubace skoro 100 Pinkova?

Back