AristotelSRB
Aktivan član
- Poruka
- 1.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O paklu nemam šta da kažem...O raju bih i mogao...Šta je za vas pakao? Po meni je to kao i kod ateista, pakao je nešto kao san i ništa više, nepostojimo...Ne doživljavam pakao da me neko guli i dere mi kožu u njemu.Raj je nešto drugo...
Nije bitno kako se zove , bitno je da ima dobre muzike , zenskinja i dobre cuge .O paklu nemam šta da kažem...O raju bih i mogao...![]()
O paklu nemam šta da kažem...O raju bih i mogao...![]()
Predomislio sam se...U raju nema pivkana,a i čuo sam da je viski onamo đavolski dobar...Da čujem...
Opet si mi usro temu
Opet si mi usro temu
Претпоставимо да је људска раса премештена у Утопију где би све аутоматски расло из земље а печени голубови летели около;,где би свако истог трена нашао своју драгу и не би имао потешкоћа да је задржи; онда би људи умирали од досаде или обесили сами себе, или би се борили, давили и убијали једни друге и тако себи изазвали више патње него што су им сада намењене по природи. Тако да за овакву расу, ниједна другачија егзистенција није погодна.
Шопенхауер Парегра и палипомена
Šta je za vas pakao? Po meni je to kao i kod ateista, pakao je nešto kao san i ništa više, nepostojimo...Ne doživljavam pakao da me neko guli i dere mi kožu u njemu.Raj je nešto drugo...
ph vrednost čini nijanse emotivnog da s popiškiš...da znas sta je misao ne bi pitao sta je sukob
Šta je za vas pakao? Po meni je to kao ...... da me neko guli i dere mi kožu u njemu....
Opet si mi usro temu
Mogli bismo radije reći da su raj i pakao stanja svesti jedne osobe - nas samih.Pakao i raj su stanje duha. Amin.
![]()
pakao je pojam kojeg su ljudi izmislili u nedostatku bolje predstave o tome nečemu za šta su pojam određivali. pakao je gruba pretpostavka, (po)nekad i politički instrument
Tačno.
I Bog nije stvorio čoveka, već čovek Njega.
a ljudi su postali od majmuna
Ne. Zašto se onda majmuni i dalje ne pretvaraju u ljude?
zato sto je carls umro pa nije stigo da nam sve isprica do kraja
Sad kad lepo sve znaš, reci mi kako je nastao čovek?