Painkiller

markoca

Poznat
Poruka
7.190
Navutripovanija igra koju sam igro. Znaci sotona, pentagrami, lucifer, sam pakao (najutripovanija lokacija u igri). Cista satanisticka brza andrenalinski nabijena pucacina. Vase misljenje?
 
Ma odushevio me demo igre, zbog njega sam i uzeo da predjem celu... Onaj grad sa zombijima... To me je navuklo... No, chuo sam da postoji i ekspanzija.. Da li si igrao, vredi li igrati uopshte?
 
Jel uspeo neko da predje igru bez sifri.Ja sam igrao na hard i iso sam do negde a onda sam izgubio zivce i u kozoli PK GOD,cini mi se da tako bese i rokaj.
Jaka igra nema sta,a muzika pogotovo.
 
Krenula, svidelo mi se i onda naisla na 1poglavlje 3 nivo i ne mogu da ubilem idiota. Sad nisam ja neki strucnjak za taj tip igrica, ja sam vam vise za strategije. I tako pozovem brata u pomoc, ali ni on nije uspeo. Koja je fora? Hocu da vidim kako ide dalje. :sad: :sad: :sad:
Inace i meni se od oruzija najvise svidja Painkiller mada ni puska sa kolcevimja nije losa.
Pozdrav svima. :wink:
 
Mnooogo dobra igrica jer je baš živa i moraš non-stop da budeš uključen u nju.
Ono,
da ne misliš o nečemu šestom dok igraš.
A tek što su pogodili muziku.
Ccc...
Mnooogo dobro...
 
e,nikako da pitam...u ekspanziji, otprilike na pola...ima jedan deo gde treba da se preskoce tri provalije, ispred prve je vatra, nju nekako i preskocim, ali drugu nikako...ima li neka fora za to...stoji mi igra na hardu dosta dugo, nikako da je zavrsim....
 

Back
Top