gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Zato sto zene vole cvrstu musku ruku...!![]()
nadam se da imas neke "zesce argumente" da podupres ovu provokaciju inace cemo da ti "oduvamo kucu" rofl
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto zene vole cvrstu musku ruku...!![]()
Где си пошла...враћај се...
Sve se moze kada se hoce... od viska glava ne boli...![]()
nadam se da imas neke "zesce argumente" da podupres ovu provokaciju inace cemo da ti "oduvamo kucu" rofl
Ostaću dok popušim cigaretu.
Jbte, pa kako da ti objasnim gde sam pošla....![]()
ops:

Еј... мало пре сам нешто размишљала...
Мени се чини да сам се негде посвађала са оним ником... овај ликом...
Јел јесам стварно? :-?
+ Pagani su lepsi... prirodniji... imaju brade i sve to... a ne ko ovi uber muskarci... ko zene su... pihhh....
Kako oni da brane dragu... ako ih sretnu neki huligani... Mozda cak i huligani pomesaju devojku sa likom pa eto... jedino tako... hahaha...![]()
![]()
opet smo zbunjeni... lepo :grin:
Kojice, kojim likom/nikom... ne kapiram...?
Mackice,sta si uradila sa onim bombonicama iz danasnjeg zabavnika??
ja krenuo da jedem ali su mi mnogo cudne
alo DJM - od kreme za lice* ti nece opasti nivo testosterona...to je samo zenska zvaka - opet pokusavamo da ustedimo na vama...
(*uglavnom nisu jestive i to uredno pise na ambalazi, zbog Amera i jos ponekog...)
Е, онда супер... нећу ни да те подсећам...
valjda ti je jasno sta je uradila...lol
@Vragana
Kapiram ja to... Al' opet mora da se zna ko je kosi a ko vodu nosi... hahaha...![]()
@kojica
Ako mislis na moj alter ego... ondaK ok... Ali ja nisam neki bolesnik koji napada drugare preko drugih nick-ova...![]()

@Vragana
Kapiram ja to... Al' opet mora da se zna ko je kosi a ko vodu nosi... hahaha...![]()
@kojica
Ako mislis na moj alter ego... ondaK ok... Ali ja nisam neki bolesnik koji napada drugare preko drugih nick-ova...![]()
znaci - seboreja, miteseri, zuljevi, kurije oci i perut su stvar "macho imagea" rofl
sajno...
vidim ja da ces ti biti bijen... ald' Kojica i nekako ali sa Vraganom nema sale![]()
Heheheh... bas me zebavas... naravno da ne... Ja iskreno... da se ja pitam... ja bih dao zenama da rade sve poslove koje zele... ujedno bih podmirio zene... a ujedno bih i ja mogao da uzivam...![]()
vidim ja da ces ti biti bijen... ald' Kojica i nekako ali sa Vraganom nema sale![]()
Јеси ли видео каква пакосница... њој не треба други ник да би нападала другаре..![]()
Јеси ли видео каква пакосница... њој не треба други ник да би нападала другаре..![]()