PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto nam mnogo mirno večeras ovde ništa da se zakuva!

E, pa fudbal.:-?
Mada, još je rano.
Ponekad se ovde okupe posle 23, ponekad i kasnije.
Zavisi od raznih faktora.
Eto vidiš što ti je život - nema ih, a kad nema Kojice i mene, kukaju zašto nas nema.
Od sutra ću večeri da provodim uz neki dobar triler, horor, SF ili uz knjigu.8-) Baš da vidim da li će uopšte primetiti da me nema.

E, pa fudbal.:-?
Mada, još je rano.
Ponekad se ovde okupe posle 23, ponekad i kasnije.
Zavisi od raznih faktora.
Eto vidiš što ti je život - nema ih, a kad nema Kojice i mene, kukaju zašto nas nema.
Od sutra ću večeri da provodim uz neki dobar triler, horor, SF ili uz knjigu.8-) Baš da vidim da li će uopšte primetiti da me nema.

Dobra ideja, samo nemoj posle da nas zaboraviš.

Па добро Дачо проговори слободно...
Осим што не гледаш фудбал и не верујеш у бога о теби ништа незнамо...:D

I nema tako mnogo toga o meni!
Nisam vernik, mrzim fudbal, uglavnom volim dobro društvo! Uglavnom slušam sve što se tiče muzike, osim naravno narodnjaka, njih prezirem maksimalno (hteo sam napisati iz dna duše, ali to nema smisla pošto u istu ne verujem.) Obožavam da gledam horor filmove i SF. Retko izlazim ali kada izađem volim da lutam, ne drži me mesto.
Ali i ja imam crnu mrlju u odnosu na ženski svet, ja sam F1 fanatik. Navijač najstarijeg tima u F1 (Ferrari).
Ono najbitnije o meni je da živim na Fruškoj gori, žestoki sam pobornik zaštite životinja i zabrane lova.

Eto, prođe 6 i kusur minuta ludačkog ritma.
Prelazim na Depeche Mode, da snizim pritisak.
Imala sam negde snimak celog koncerta JUNO REACTOR u Tokiju, i puštala ga do besvesti.
Čini mi se da ga je neko izbrisao (namerno) sa mog kompjutera.
Hm... Mora da sam preterala sa jačinom i učestalošću.

Eto, prođe 6 i kusur minuta ludačkog ritma.
Prelazim na Depeche Mode, da snizim pritisak.
Imala sam negde snimak celog koncerta JUNO REACTOR u Tokiju, i puštala ga do besvesti.
Čini mi se da ga je neko izbrisao (namerno) sa mog kompjutera.
Hm... Mora da sam preterala sa jačinom i učestalošću.

To nije problem instaliraj neki program za povratak izbrisanih datoteka on je još uvek tu negde ali pažljivo!

Beskućnik. Ima li vatre kod vas?

bice.
ako se Mraz opet vrati onako "razuzdan i lud" ima da ga svezemo i rostiljamo (znaci - bit ce vatrice...)
kad bude res peceni mucenik moze neka od ovih nasih vjerskih frakcija da ga proglasi za mucenika/sveca/obrok/sta god im "treba"

inace drmrpejicu - imam i ja "jednog takvog" kod kuce
evo ga igra igricu - blazeno nesvjestan da fudbal postoji...kad smo vec kod igrice, odo i ja da se igram
laku noc bando.

kojice, Borcice - pisemo se sutra, a vidjamo se _____________(popunite kad se dogovorite) + kojice obavezno ponesi termos (ako je pun ne moramo ni ici u kafanu...), ma - ne izlazi mi na oci bez termosa!!! (ha ha ha)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back