PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је почело да личи на праву кафану...
Сад ћу ја часком да почистим овај неред...

a046.gif

:shock: Неверујем! :evil:
Побегла си и оставила ме саму самцату и сада се још усуђујеш да гунђаш...:evil::evil::evil:
Ja nikad ne bežim, prijateljice.
Ali, znaš, već sam bila umorna i pospana (konačno), a imala sam i neke prijatnije poslove, nego što je preganjanje sa Deda Mrazom.
Vidim da se sad preorijentisao na tebe, he, he... Uopšte ti ne zavidim.
No, pomoći ću ti koliko mogu. Ja sam tvoja drugarica i saborac.8-) Neću te više ostavljati na cedilu.

Ja nikad ne bežim, prijateljice.
Ali, znaš, već sam bila umorna i pospana (konačno), a imala sam i neke prijatnije poslove, nego što je preganjanje sa Deda Mrazom.
Vidim da se sad preorijentisao na tebe, he, he... Uopšte ti ne zavidim.
No, pomoći ću ti koliko mogu. Ja sam tvoja drugarica i saborac.8-) Neću te više ostavljati na cedilu.

Јеси побегла си...
Видела сам те, видела... немој сада да се извлачиш...
Нема везе. Опусти се. Побећи ћу и ја. :twisted:

Јеси побегла си...
Видела сам те, видела... немој сада да се извлачиш...
Нема везе. Опусти се. Побећи ћу и ја. :twisted:
NIKAD ne lažem.
Ako sam i pobegla, nije bilo iz kukavičluka, već zato što sam morala da odem na drugo mesto.:D
Nećeš ti nikud pobeći. Samo probaj (opet) sa neslanim, pakosnim i odvratnim šalama, i ja više nikada neću ni reč progovoriti sa tobom (a možda ti to i želiš:roll:).

NIKAD ne lažem.
Ako sam i pobegla, nije bilo iz kukavičluka, već zato što sam morala da odem na drugo mesto.:D
Nećeš ti nikud pobeći. Samo probaj (opet) sa neslanim, pakosnim i odvratnim šalama, i ja više nikada neću ni reč progovoriti sa tobom (a možda ti to i želiš:roll:).

:lol::lol::lol:

Што волим да те видим овако побеснелу...:D
Сада ми уопште није жао што сам ону неслану, одвратну, пакосну шалу смислила...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back