PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, нека сада неко каже да нисам пакосна...

a010.gif

pp1515.jpg

E, тако... пренела сам играчке на ову тему...
Вирџинија ме много воли. Видите шта ми је данас поклонила.:D
Хоће неко да се игра самном?:roll:

Opet TI!:D
O, bre, što si postao pakostan.
Znaš šta - ti budi pakostan, a ja ću opet da postanem harizmatična, pa da vidimo da li ću da te stignem u postovima.
He, he... Sad da vidiš kad isprovociram pola foruma - za čas ću da ti budem za vratom.
Počinjem odmah.

Odustajem od trke. Pa vidiš kako me ignorišu. Kojica je prestala da mi se obraća, Nordi ne samo da ode kada se ja uključim nego čak isključi kompjuter:smile:. Ko veli samo dalje od onog "obešenjaka" (ovo je njegov izraz). Vragana je jedno veče pokušala da me očerupa. Verovatno misli da me je očerupala a ja opet da nije, pa ni sa njom ne komuniciram. Meda me eskivirao vadeći se na "hulu" za vreme posta. Tako sam ostao sam i tužan a kafana je dobro mesto za utapanje tuge. Konobar, dupli čaj od majčine dušice.

Odustajem od trke. Pa vidiš kako me ignorišu. Kojica je prestala da mi se obraća, Nordi ne samo da ode kada se ja uključim nego čak isključi kompjuter:smile:. Ko veli samo dalje od onog "obešenjaka" (ovo je njegov izraz). Vragana je jedno veče pokušala da me očerupa. Verovatno misli da me je očerupala a ja opet da nije, pa ni sa njom ne komuniciram. Meda me eskivirao vadeći se na "hulu" za vreme posta. Tako sam ostao sam i tužan a kafana je dobro mesto za utapanje tuge. Konobar, dupli čaj od majčine dušice.

:shock: Ставио си ме на листу непожељних...:shock::shock::shock:

E, nema sad odustajanja!
Sam si tražio.
Niko te ne ignoriše, nemoj tu da mi se foliraš, obešenjače (ni)jedan.:lol:
Ako te Vragana očerupa, pozajmiću ti svoj korset da ti ne bude hladno.
Pošto ja nisam konobarica, NE DAM TI ČAJ OD MAJČINE DUŠICE.
Vreme je da pređeš na nešto žestoko. Dobro je za cirkulaciju.
:D:D:D

E, nema sad odustajanja!
Sam si tražio.
Niko te ne ignoriše, nemoj tu da mi se foliraš, obešenjače (ni)jedan.:lol:
Ako te Vragana očerupa, pozajmiću ti svoj korset da ti ne bude hladno.
Pošto ja nisam konobarica, NE DAM TI ČAJ OD MAJČINE DUŠICE.
Vreme je da pređeš na nešto žestoko. Dobro je za cirkulaciju.
:D:D:D

Pa dobro, samo mi unapred reci šta je dobro za cirkulaciju, ne volim neizvesnost.:smile:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back