stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
"Rastržem" kada sam Borac, mada baš ne znam koliko mi to polazi za rukom.
Ali, ja umem da budem i Mačkica, zar si zaboravio?![]()
Ali meni je važno da znam šta si sada, jer ne znam da li ću biti rastrgnut ili "rastrgnut"?:smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Rastržem" kada sam Borac, mada baš ne znam koliko mi to polazi za rukom.
Ali, ja umem da budem i Mačkica, zar si zaboravio?![]()
Ali meni je važno da znam šta si sada, jer ne znam da li ću biti rastrgnut ili "rastrgnut"?:smile:
Mačkica.
Sa tobom nikad nisam Borac.8-)
(Hm, ukoliko ne želiš da budeš "rastrgnut"... to može različito da se protumači, znaš)
E Mačkice, samo uvuci nokte i možda ću onda biti bezbedan, pa bilo kako da protumačiš ono "rastrgnut". A, nadam se, da će tumačenje biti tako, da ga i ja poželim.:smile:
Eh, prosto mi je sada žao što moram da idem. Ali vratiću se ja da ćujem kako predeš, ako se u međuvremenu ne javi neki nevaljalac pa da se razgoropadiš, ili još gore, neki prijatni nasrtljivac pa da počneš da predeš njemu.
Pa, zar ne osećaš da predem?
Ima li ičeg umiljatijeg od mačke koja prede?
(Uvučenih noktiju, naravno.)
Eh, prosto mi je sada žao što moram da idem. Ali vratiću se ja da ćujem kako predeš, ako se u međuvremenu ne javi neki nevaljalac pa da se razgoropadiš, ili još gore, neki prijatni nasrtljivac pa da počneš da predeš njemu.![]()
Onda ćeš morati da me podučiš pa da ih i ja razlikujem.:smileI ja moram da idem.
He, he... Postoje razlike između predenja, samo ih ti ne primećuješ.
Vrati se.![]()
oz.Onda ćeš morati da me podučiš pa da ih i ja razlikujem.:smileoz.

meni pokochio komp sinoc
mora menjam plochu...
a s njom nekako i procesor...
meni pokochio komp sinoc
mora menjam plochu...
a s njom nekako i procesor...
He, he... ZNAM.pa sto cekate medovinu... taverna je uvek otovrena i posluzite se sami.
volimo mi kad si Mackica
He, he... ZNAM.
Zato ću sa vama uvek da budem Mačkica.
Ybga, uništili ste mi strukturu ličnosti.
a sta je s mojom strukturom licnosti!!! potpuno sam smeksao ovde s vama ;-)
E, vidi što imam lepe zube!