PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja muvao Unsaie pa ona u znak zahvalnosti htela da pojede zensko drustvo na temi....

jedva zivu glavu izvukosmo

Hehehe... :D

Steta sto sam to propustio... mora da je bilo interesantno...

btw, nekako sam veceras u extra raspolozenju... instalirao sam GTA SA i napucao sam se posteno... igrice nisam igrao godinama... back to da old skool... :D

pa to su oni nabili veceras jer im je mala Unsaie pomutila mozak... nije se znalo ko koga
sta bi s onom muzikom sto je onaj lik stavio na rapidshare... jesi proveravao ili si odmah video da ima virus

Procitao sam... mada sam i prepostavljao da ima virus
Ti smradovi koji tako pricaju... ma nema virus... ma nisam ja jajara... oni su u 99% to.

a ja jos nemam anti virus jer bi mi to unistilo komp.. uglavnom se ne obazirem na takve stvari,skidam sa onog foruma koji sam ti dao i to je to. uhvatio sam da kompletiram Billboard top 100 songs iz svake godine od 1960 do 2006 (s tim sto mene zanima samo do 1990). bice to lepa kolekcija

pa to su oni nabili veceras jer im je mala Unsaie pomutila mozak... nije se znalo ko koga
sta bi s onom muzikom sto je onaj lik stavio na rapidshare... jesi proveravao ili si odmah video da ima virus

eve mene - uzivo iz sanduka, sablasnim glasom: "Vikinze sto lazes coeka, a mi se ubili da te "otrijeznimo" - nema goreg prizora od Vikinga pjanog od jubavi...odjavljujem se...."

btw "stavi NOD32, bice sve ok s kompom..." (da dodam i ovo onako - sablasno)

Taj forum je u redu... uvek treba ici na proverena mesta...
Nemam ni ja aniti-virus...
Jos imam lap-top... pa bi mi se vuko ko mrcina...
Zato... bolje da imam vise pameti u glavi, nego anti-virus u kompu... hahahah...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back