- Poruka
- 89.439
Prema kojici, verovatno ja.:smile:
:shock: Ја то никада небих рекла, никада...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema kojici, verovatno ja.:smile:
opusti se v.d. "snajka" - "daj Babo glavu!!!" je samo bezazleni citat
e, sad tko je "konstantin - smajli koji se oblizuje" nemam pojma...
:shock: Ја то никада небих рекла, никада...![]()

a zasto ne KOS?
nego, Unsaie - jesi to pojela Nordija, slobodno nam kazi...necemo se ljutiti, "obecavamo"...
konstantin je ovaj ispod
![]()
a posto je vragana predlozila da dovedete egzorcistu, njega predlazem
nisam, zaglavila mi se sjekira u kazan
Slažem se. Eto, ja gledam tvoj avatar i KOS.![]()
E pa i ja ga preterah, kako bi ti rekla da sam baba kada znaš da sam deda.![]()

Ма какве везе има дал си баба или деда...јел видиш које је време дошло...:???: то уопште више није важно..
![]()
stnco, ti si jedna pametna baba...
VD Snajka - ovog ces smajlija morat malko "elaborirat"...

zasto? zabavnije je kada se ne zna na sto sam mislila, pa padaju razne ideje na pamet
odoh ja sad, dosadno je kada nema mace u blizini

A da li je "smazala" i "maznula", jedno te isto.:smile:cekaj, hoces reci - ne znas sta si mislila pa ti padaju svakave ideje na pamet?
dobro, strpljivi smo mi...al sto si smazala Nordija, to ti stvarno nije trebalo...
Ма какава снајка... Није више ни ВД... начисто је смењујемо...
A da li je "smazala" i "maznula", jedno te isto.:smile:
Ma i nije mi žao kada se setim šta je sve Viking pisao za mene, zato mi nekako dođe da ja nju (s)maznem od sreće, što Vikinga više nema.:smile:da bar jeste...ali, eto - nije, ova mala je opasan zamaskirani ljudojed - ona je opuckala naseg Vikinga sa sve roscicima i jos se cereka, zadovoljno...samo, nicija nije dogorila (ili kako to vec narod trabunja)...
Ma i nije mi žao kada se setim šta je sve Viking pisao za mene, zato mi nekako dođe da ja nju (s)maznem od sreće, što Vikinga više nema.:smile:
jbg, ko mu je kriv...
ne volim kada me neko pokusava muvat sa citavim back-up timom iza sebe
ili pokusava muvat uopce
kao da je moguce uticat na mene protiv moje volje eh...
caaao matzo![]()

Ма какви... То смо ми провалили на време да си људождер па му намерно одмогли...