Rammstein84
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Prihvatam izvinjenje. Puno pozdrava brate po nebu ! Vedro nebo !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2good4cyber:Zdravo, "extremisti"
Ja sam dve godine clan jednog srpskog planinarskog drustva, medjutim vec duze vreme mi se "misaono" dopada i padobranstvo, haha. Problem je u tome sto mene svi odvracaju od tog sporta, govoreci mi "da cu nos da polomim, i to ako imam srece", "od tebe ce ostati samo fleka", "sta ako polomis noge prilikom spusta (wtf?!)", a vi se meni svi cinite prilicno zhivahnim, tako da moram da pitam koliko je zapravo sve to rizicno i kako se skace po prvi put, hoce li biti tu uz mene neki lik koji ce mi POZELJNO JE otvaroti padobran, a da mu ne smeta moj vrisak strave i uzasa (lol), i tako te stvari..
![]()
A u glavi mi je stalno ona slika iz crtaca, kada iz padobrana izlete nozevi, kashike i viljushke, i lik se slupa![]()
Padobranstvo mi se jako, jako svidja, ali me jos niko nije hrabrio da time pocnem i da se bavimSvi kazu: "Kako se seti toga, sto ne treniras kosharku k'o normalni ljudi"
Daj, pomazhiteeee!!!!...
Ja imam 18 godina, pa pretpostavljam da je krivica all mine ako mi izlete viljuske.. lol... a i padobran je pozeljan..
E, sad, mnogo pricam... Pomoc, pomoc....
Kizzha![]()
Haj brate2good4cyber:Zdravo, "extremisti"
Ja sam dve godine clan jednog srpskog planinarskog drustva, medjutim vec duze vreme mi se "misaono" dopada i padobranstvo, haha. Problem je u tome sto mene svi odvracaju od tog sporta, govoreci mi "da cu nos da polomim, i to ako imam srece", "od tebe ce ostati samo fleka", "sta ako polomis noge prilikom spusta (wtf?!)", a vi se meni svi cinite prilicno zhivahnim, tako da moram da pitam koliko je zapravo sve to rizicno i kako se skace po prvi put, hoce li biti tu uz mene neki lik koji ce mi POZELJNO JE otvaroti padobran, a da mu ne smeta moj vrisak strave i uzasa (lol), i tako te stvari..
![]()
A u glavi mi je stalno ona slika iz crtaca, kada iz padobrana izlete nozevi, kashike i viljushke, i lik se slupa![]()
Padobranstvo mi se jako, jako svidja, ali me jos niko nije hrabrio da time pocnem i da se bavimSvi kazu: "Kako se seti toga, sto ne treniras kosharku k'o normalni ljudi"
Daj, pomazhiteeee!!!!...
Ja imam 18 godina, pa pretpostavljam da je krivica all mine ako mi izlete viljuske.. lol... a i padobran je pozeljan..
E, sad, mnogo pricam... Pomoc, pomoc....
Kizzha![]()
PBS "Feniks":Spu, jel' to vazi samo za VMA ili uopšte za lekarske za padobranstvo?
Hi Cyber/Air/adrenalin sister !!2good4cyber:Ha ha.. zdravo i hvala svima na podrshci-znachi!!!!
Moram da napomenem samo, mislim, samo tehnicki malo smeta-ja sam devojka, nisam brat.. ha ha... (neprijatno mi je malo, lol).
Dakle, zensko.
I ovoj DEVOJCIje najblizi Paracin, pa cu verovatno poceti odatle. Raduje me sto vidim da to nije losh klub, jer mi je bukvalno najblizi. Svidja mi se sport jako, vidim da cu morati da "bupnem" malo, ali dobro...
Y-not?-zasto Holandija, coveceTamo samo cvece mozes da beres, lol.
Pozz!!!![]()
@Y-noT? ne bih se bas slozio sa tobom. Jedini sport u kojem covek zaista leti je skydiving. U paraglajdingu ne letis vec upravljas letelicom (padobranom). U suprotnom to bi znacilo da kada skydiver otvori padobran tada leti :? Mislim da je to apsurdno...Y-noT?:Hi Cyber/Air/adrenalin sister !!
Ha super, da od svih 'muskarcina' kojima je basketbal 'normalan ' ja na forumu koji ide o letenju "naletim "na djevojku !!!!
COOL Ha, ha. Nemoj se ljutiti ali nisam mogao da svim muskarcima malo ne "spustim".Samo daj Cyber, nem nikakvih tehnickih razloga da nebi prosla med.ex./ljekarski.
Ja vidim ds si se dobro zapalila za sport, sad jos malo rada i onda mozes da uzivas kad dobijes certifikat (uh ,neznam kako je dole ali ovdje trebas imati dozvolu za letenje lakih letelica/jedrilica ) prije nego mozes na nebo. Samo nezaboravi da je paragliding razlicit dosta od padobranstva, (ali isti fizicki su zakoni , a bogami ista je i gravitacija) kod paraglidinga ti letis a ne padas ,sto je najveca razlika. I paragliding mozes potpuno sam dok za padobranstvo ti uvjek treba avion ( ti jesi avion ).
A sto se tice Holandije ,mogla bi dosta da nauci od nasih "letaca" jer oni kazu sami za nas da mi zivimo da letimo, a oni lete da bi se osjetili zivi !!
Cao iz Holandije
Uh brate CHUBB,Chubbchubb:@Y-noT? ne bih se bas slozio sa tobom. Jedini sport u kojem covek zaista leti je skydiving. U paraglajdingu ne letis vec upravljas letelicom (padobranom). U suprotnom to bi znacilo da kada skydiver otvori padobran tada leti :? Mislim da je to apsurdno...
Drugo, da bi skakao padobranom nije ti potreban ni avion. Samo vertikala koja je najmanje visoka 80m
Pozz- B.
![]()
Y-noT?:Paraglaider se moze najbolje usporediti sa ' krilom ' aviona, dok je padobran zasluzan samo za usporavanje pada...( u danasnjim danima cak mogucnost upravljanja ). Za let paraglaidera ili krila najzasluznija je brzina kojom vjetar udara krilo sa prednje strane i pri tom ti daje silu uzgona. Krilo kod idealnih uvjeta NIKAD ne mora da dotakne zemlju dok je padobran...
He he... ovo mora da je NAJGORA :razz:SkySmile:Jutros u 24 sata izadje clanak da dolaze base-ri i kod nas da skacu sa Beogradjeanke, Usca i Geneksa a niko od padobranaca nista ni spomene.... Ima neko neku informaciju??? Kad?Gde?Ko? Verujem da ce MATORI chubbb imati neku informaciju...... Poz Smile
Na zalost, niko nas nije pozvan od strane organizatora. Mene su pozvali skakaci da budem sa njma ali ne i da skacem posto nisam skakao sa njima do sada...PBS "Feniks":Nemam nista protiv navedenih Basera, naprotiv, mislim da su institucije, ali bruka...Da niko NAŠ ne overi te zgrade...ccc... Chubb, daj opremu, odo 4-og da skocim...![]()