Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.078
Proka ti je uglavnom objasnio o kakvim se problemima radi kod iskakanja iz aviona...Pa da kad vas mrzi da guglate i vidite da se iz aviona svakodnevno ipak iskace,i dok leti zamisli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proka ti je uglavnom objasnio o kakvim se problemima radi kod iskakanja iz aviona...Pa da kad vas mrzi da guglate i vidite da se iz aviona svakodnevno ipak iskace,i dok leti zamisli
Pa vrv ni1 avion odjednom ne krene na kljun ko orao, u zivotu to nisam video,cak i da explodira opet ne moze da padne ko kruska jer je imao brzinu.
to ti je najbitnija razlika
lako je iz aviona iskočiti KAD LETI
ali praktično je nemoguće iskočiti iz aviona dok PADA !!!!
ima... ima ali je skup, sada za dve godine salju kako se zove na vrh mi jezika valjda istrazivace da ustanove gde je najbolje na Mesecu za gradnju.Da ima auto vec koji sam ide,dakle staviti padobran ispod sedista,ko hoce pri havariji da uzme i proba da ga obuce,iskoci i otvori,ko je za i ko je protiv?
Pa to da spusti glavu je više da te nešto ne opizdi u istu kada avion opizdi u zemlju jer će stvari leteti ma sve strane.E to trazimo razne mogucnosti za prezivljavanje,jer ona fora sa spustanjem glave medj kolena je da 100% ne prezivis,manja odsteta nego ako ostanu invalidi
Čisto sumnjam da će biti grad, istraživačka stanica i nešto slično, recimo za lansiranje satelita vrlo moguće.ima... ima ali je skup, sada za dve godine salju kako se zove na vrh mi jezika valjda istrazivace da ustanove gde je najbolje na Mesecu za gradnju.
Do 2050 predvideli su da ce biti ceo jedan grad na mesecu
Jok nego da ti odma sabije glavu u kicmuPa to da spusti glavu je više da te nešto ne opizdi u istu kada avion opizdi u zemlju jer će stvari leteti ma sve strane.
Jedino ako udariz u nešto glavom, ovako se i glava kreće kao i tvoje telo. Do sranja dodje samo ako promeniš brzinu i to iznenada i brzo.Jok nego da ti odma sabije glavu u kicmu
Pa vrv ni1 avion odjednom ne krene na kljun ko orao, u zivotu to nisam video,cak i da explodira opet ne moze da padne ko kruska jer je imao brzinu
Pa da je imo padobran xexea onaj koji je to video taj nije preživeo![]()
pa vise vrat povredis kod cimanja, znaci kada uspravno drzis glavu.... Imas nesto sto su mithbusters pre ko zna koliko godina testirali bas u vezi toga.E zato oni nece da placaju longete i lecenje nego samo sahrane
Ja bih znao a opusteno u zivot bih se kladiorekoh, samo boing 727 zbog repnih vrata je pogodan za skakanje padobranom, i to samo za dobro orhanizovanu i iskusnu grupu padobranaca
putnici bez ikakve obuke ne bi znali ni padobran na ledja da stave a o nekom skoku da i ne pričamo