padni mi na grudi

gost 237967

Veoma poznat
Poruka
13.188
evo jedna neozbiljna tema za ozbiljne probleme velikih forumasa... sta to muci forumaski zivalj ovih dana... sta nas tisti, sta nas mori... bracni i oni drugi drugovi, deca, rodbina, komsiluk i kolege... rate, krediti, cena mesa, grejanje...
sezona kukanja i tesenja otvorena :D

pa onako generalno... kazem konju da je konj i nekako na kraju ispadne da moram da se pravdam i obrazlazem sto sam ga nazvala konjem... tako nekako moj borise

...e onda ovako...
Ti trpi i dobro razmisljaj sta je najbolje...

Kad shvatis da je KONJ, KONJ...ne zato sto je plemenit vec nasuprot...ti mu to sve fino ispricaj i reci mu da dobro razmisli...ako nista ne primi k znanju...ti fino na vrata...pametna i vrijedna zena moze UVIJEK naci LIPICANERA...

...e onda ovako...
Ti trpi i dobro razmisljaj sta je najbolje...

Kad shvatis da je KONJ, KONJ...ne zato sto je plemenit vec nasuprot...ti mu to sve fino ispricaj i reci mu da dobro razmisli...ako nista ne primi k znanju...ti fino na vrata...pametna i vrijedna zena moze UVIJEK naci LIPICANERA...

eto, uvek nekako ispadne da kukam na muza :zcepanje:
nego nako bre, vidis crkotinu i nazoves je crkotinom i ona se uvredi... kazes nekome onako kako ti vidis, i jos kontas da ce taj neko da ceni sto si iskren i nisi liciMur, a on krene da te pljucka

eto, uvek nekako ispadne da kukam na muza :zcepanje:
nego nako bre, vidis crkotinu i nazoves je crkotinom i ona se uvredi... kazes nekome onako kako ti vidis, i jos kontas da ce taj neko da ceni sto si iskren i nisi liciMur, a on krene da te pljucka

...ebga, ja sam odmah opleo po muzu...posto, uvijek smo mi krivi :sad2: ...
A tom DRUGOM, ko te pljucka...nacestitaj se i mirna Bosna :mrgreen: ...

ocu sad ja:
mene mnogo nervira moja kuma,koju nervira sto ja visim na krstarici i ide kod mog muza,tate i dece da se tuzaka kako ja previse sedim za kompom:tiganj:
na sta to lici?
moja stvar,jel
sad istina da ima pravo jel dok je ona kod mene u gostima,ja svaki cas samo da nesto vidim....:rumenko:
al lepo joj kazem,ja sam zavisnik zeno i ne mogu da se skinem tek tako

Back