Падежи и теореме...

Dijenek

Elita
Poruka
22.033
Скоро сви смо имали прву љубав...
И, време је прошло, неком више, неком мање и дошли смо у данашње доба...

Да ли вам се прва љубав поклапа са првим заљубљивањем?
Кад сте последњи пут срели прву љубав?
Како сте се осећали?

Ево једна лепа песма... :klap:

Muskarcu treba dugo da zavoli. Recimo ja ove nase nikad ne bi mogao voleti, jer se u njima nema sta voleti.

To ti je isto kao sto mater voli ludu cerku, a toga nema.

Морам да признам да не спадам у такве мушкарце.

А последњу реченицу нисам скапирао, чега нема, лудих ћерки или мајки које воле луде ћерке

Скоро сви смо имали прву љубав...
И, време је прошло, неком више, неком мање и дошли смо у данашње доба...

Да ли вам се прва љубав поклапа са првим заљубљивањем?
Кад сте последњи пут срели прву љубав?
Како сте се осећали?

Ево једна лепа песма... :klap:

Pa, šta znam, priko...

Valjda mi se prvo zaljubljivanje poklapa sa prvom ljubavi.
Mislim, ja nikad nisam imao devojku, ali bio sam zaljubljen u jednu Sašku, nisam je želo seksualno, pa mislim da sam je voleo. Bilo je to od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole.
Sreo sam je pre nekoliko meseci, ne javlja mi se na ulici, mada zna ko sam ja, išli smo u isto odeljenje, ali seljaci nisu IN, pa se pravi da me ne poznaje.
Ne osećam ništa, ravna linija.

Ne poklapa se.. Zaljubila sam se prvi put 3-4 godine pre prve ljubavi, a u tih nekoliko godina izmedju prvog zaljubljivanja i prve ljubavi sam upoznala svog sadasnjeg decka na nekoj zurci, znam da mi je bio simpatican, pricali smo pola veceri, ali nista posebno, cini mi se cak da je imao i reputaciju onog koji 'menja cure kao carape' sto me u momentu odbilo :lol:
evo 5 godina od tad i mi se nekako skontali :lol: definitivno je svalercina, stoka jedna :lol:

Meni je prva simpatija, bio u petom osnovne. Sedeli smo zajedno u klupi, dve godine. Slatko mi je, to kada se setim. Pre dva meseca idem od bake, i naletim na njega. Gleda on u mene, gledam ja u njega. I dalje onako simpatičan, sladak, samo sada više povučen. Zbunio se on, zbunila sam se ja. Jedva ga prepoznah, nisam ga dugo videla, mislim da je živeo u Beogradu neko vreme. Sada nosi naočare. I gleda on u mene (ko veli, jesi ti to Jelena) i gledam ja u njega (jesi li to ti) i on razvuče osmeh, pozdravi me, ja razvučem osmeh, nasmejem se. Baš mi beše milo. Ne poklapa se to sa zaljubljenošću, nego one lepe klinačke simpatije. Stvarno, baš mi je bilo drago što sam ga srela. ♥

Meni je prva simpatija, bio u petom osnovne. Sedeli smo zajedno u klupi, dve godine. Slatko mi je, to kada se setim. Pre dva meseca idem od bake, i naletim na njega. Gleda on u mene, gledam ja u njega. I dalje onako simpatičan, sladak, samo sada više povučen. Zbunio se on, zbunila sam se ja. Jedva ga prepoznah, nisam ga dugo videla, mislim da je živeo u Beogradu neko vreme. Sada nosi naočare. I gleda on u mene (ko veli, jesi ti to Jelena) i gledam ja u njega (jesi li to ti) i on razvuče osmeh, pozdravi me, ja razvučem osmeh, nasmejem se. Baš mi beše milo. Ne poklapa se to sa zaljubljenošću, nego one lepe klinačke simpatije. Stvarno, baš mi je bilo drago što sam ga srela. ♥

Nadji ga na fejsbuku.

Jesi to ti Jelena? :eek:

Back