gost 430818
Obećava
- Poruka
- 77
Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je korupcija.Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio![]()
u sustini ima, ali ljudi krse propiseIonako školska vožnja nema nikakve veze s pravom, i moraćeš 2 meseca da se prilagođavaš realnosti druma
Konkretan primer, blagovremeno prestrojavanje u odgovarajuću traku pre skretanja.u sustini ima, ali ljudi krse propise
Četvrti put???Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio![]()
zavisi od instruktora..moj me je driblao kao lood oko takvih stvariKonkretan primer, blagovremeno prestrojavanje u odgovarajuću traku pre skretanja.
Na tome je slabo bio akcenat u praktičnoj nastavi, a ključno je.
testovi ili voznja?Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio![]()
nece to uvoditi..mozda za jace modele koji ce sigurno nastati vremenom.Šta li će se sve dešavati kada uvedu polaganje ispita za vožnju električnog trotineta??
Mislim da je u naslovu napisao vožnju.testovi ili voznja?
ako su testovi, sedi i uci
ako je voznja, koji su razlozi?
ja sam pao voznju jer sam krenuo pod rucnom na poligonu.
prosao sam iz drugog.
вози мало по граду без дозволе док не стекнеш рутину па изађи на полагањеPao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio
jedino ako oces mu ti sibnuti 1.000 evra kolika je kaznaвози мало по граду без дозволе док не стекнеш рутину па изађи на полагање
нека избегава друге возаче колико можеa na stranu da ako napravi sudar
e da znas..Tamo na poligonu kod hale Pionir tu sam ja polagao tu je odlično da se vežba vožnja
Slušaj, kada sedneš za volan nema nervoze. Oni koji su nervozni u autu ne trebaju da voze.Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio![]()
Ko zna zasto je to dobro.Pao sam danas na polaganju. Svaki put se unervozim i koncentracija mi naravno padne. Razmisljam da sledeci put uzmem malo spida pre polaganja. Mada ne znam zasto to ranije nisam uradio![]()