Pada Vlada ?

snejks

Elita
Poruka
17.871
Celom ovome narodu nešto fali , svi se žalimo na nezaposlenost , mala primanja , kako nas kradu ,kako nismo u mogućnosti da platimo struju , vodu , grejanje komunalije i razne stvari , stalno se žalimo da nam ne valja ništa , a niko ni da mrdne onom stvari , da se pobuni , oni koji se usude da se bune svi ih gledaju kao ludake umesto da im se pridruže i daju podršku , tako ovih dana smo svedoci da se neko obesi ili osakati zbog neke nepravde koju ne može da istera na čistac.
Svi mi znamo da je vlast odgovorna za ovakvu situaciju u celoj državi , i mi umesto da ih prozovemo i prizivamo na odgovornost , samo ćutke gledamo jedni druge i upiremo prstima jedni prema drugima , umesto da naš bes i nezadovoljstvo kanališemo prema onima koji su nas doveli u ovakvu situaciju a to je aktuelna vlast.
Ma zaslužili smo , sve ono što nam se dešava zbog toga , zaslužili smo da živimo u korumpiranoj zemlji , , gde sudstvo i mafija idu ruku pod ruku , gde su političarima uvek puna usta naroda i naodnih obećanja a ustvari sete ih se samo kada se približe izbori.
Ustani Srbijo , pogledaj oko sebe , pogledaj svoju decu i pogledaj šta nam vlast radi , otvori oči srbijo i pogledaj gladne ljude na ulicama , bez posla , bez bdućnusti , progledaj očima već jednom , i vidi crnu istinu u kojoj živimo.
Tvoja deca su dotakla muljevito DNO stvarnosti , svi smo zaglavili u tom mulju ,nade ni na vidiku , SRBIJO POGLEDAJ NAS , glođemo se između sebe , dok oni na vlasti trpaju svoje džepove novcem pokradenim od tebe , pogledaj svoju decu koja u u iznošenim ritama hoda i nema šta da jede , mutnim očima gledaju u nas i kao da nismo tu i ne postojimo prolaze pored nas , i u pravu su jer MI kao da ne postojimo , jer ne dajemo zvuk i ne dajemo glasa , i kao stoka koračamo ka sve dubljem mulju i tonemo u njega ne buneći se i ne boreći se za sebe , za svoju decu , za svoju budućnost.
Pa DOKLE VIŠE SRBIJO!!!

Back