jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Izuzetno bolesno da bas sve pociva na finansijama cak i ljubav.A nece nijedna da se udaje u "rizican brak" gde i ona mora da snosi ucesce u svemu.Sve se prebaci na musko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pa nadaju lovasa, opet nisu sigurne, može ih napucati.Sve se svodi na lovu.Hoce sigurnost.
I ja bi da budem presveti otac papa ali nisam.
I da imas stan,dobru platu,i jos da si zgodan i svasta nesto uslov.
Mnogo uslovljavanja a nista ne nude i tako ti je to .
Deluje kao fora zene smo moze nam se.Eh,dok je tako leba nema.
Pa sta ces kasu takveLjudi, vi kao da govorite o bankomatima, a ne o devojkama.
A nazalost vrlo često je ta ,,praksa" da muškarac treba biti bogatijiIzuzetno bolesno da bas sve pociva na finansijama cak i ljubav.A nece nijedna da se udaje u "rizican brak" gde i ona mora da snosi ucesce u svemu.Sve se prebaci na musko.
I u slučaju razvoda, ima bolje uvjete za bolje odvjetnike.Da pa nadaju lovasa, opet nisu sigurne, može ih napucati.
Zašto si živčan?Moguće da. Sve su češće prisutne one živčane
Ja viśe nisam ni neśto źivćan, nego nekako vrlo ravnoduśan.Zašto si živčan?
To nije dobro, utiče na zdravlje.
![]()
Da bi postao asexualan( a nisi takav oduvijek) trebaš okusiti sexJa viśe nisam ni neśto źivćan, nego nekako vrlo ravnoduśan.
Sve viśe ćitam o temi kao śto je aseksualnost, ponekad ja imam i dojam da sam neke dane aseksualan, ćak mislim da ne bi bilo lośe biti aseksualan, pogotovo u ova neobiśna vremena.
Onda aromanticanDa bi postao asexualan( a nisi takav oduvijek) trebaš okusiti sex)
To je već nešto drugo.Onda aromantican
Uglavnom, ja primjetim da mi se smanji libido kad npr. detaljno ćitam o sportu ili politiciTo je već nešto drugo.
Pa to nije loše, distrakcija kako kaže jedna ovdašnja forumašica.Uglavnom, ja primjetim da mi se smanji libido kad npr. detaljno ćitam o sportu ili politici
A ,da , pogotovo prijelomne vijesti.Pa to nije loše, distrakcija kako kaže jedna ovdašnja forumašica.
Pa nisam mislio na Imbex nego na tebe i sex, misliš li često o sexu? Bilo bi zapravo i čudno da ne misliš jer asexualan nisi.A ,da , pogotovo prijelomne vijesti.
A onako , ja imam jednu neobicnu poznanicu koja se seli ovih dana, pa sam ja malo i tu aktivan oko tih gledanja stanova
Ja ćeśće mislim o romantićnim trenucima, zagrljaj ima, poljupcima, toplini, nego o samim spolnim odnosimaPa nisam mislio na Imbex nego na tebe i sex, misliš li često o sexu? Bilo bi zapravo i čudno da ne misliš jer asexualan nisi.
Zbog ćega?E bre maestro nauci,nista pre sexa!
Evo ja ću pokušati, mada nisam siguran posve da isto mislimo ali mislim da mislimoZbog ćega?
A moguće, da...a u novije doba se posvećujem drugim stvarima, tako da ja ni ne znam koliko bi uspio s nekim źenama ostvariti smisao źivotaEvo ja ću pokušati, mada nisam siguran posve da isto mislimo ali mislim da mislimo. Ja sam isto debelo zakasnio ko i ti, znači prvi put se j.ebe u srednjoj školi, to je definitivno najnormalnije i najbolje. Srednjoškolci a i studenti su napaljeni maksimalno, samo bi je.bavali( barem muski). Nakon nekog razdoblja( odo 25) bi polako i romantike. Znači ide prvo sex pa romantika, iako imaš mnogo više godina, trebao bi primijeniti isti raspored. Ako ništa nisi spoznamo ne možeš biti ni romantičan, moraš imati neke informacije.