Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
 - 33.679

Jbte ovi pacenici iz SNS obora ladno krive pilote

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je najlakše...Jbte ovi pacenici iz SNS obora ladno krive pilote
Mrtva usta ne govore...Jbte ovi pacenici iz SNS obora ladno krive pilote
Ne treba i ovo nije tema o tome ,nego o tragediji koja nije retka pojava kod nas.Opsta neodogovornost,nedostatak profesionilzma kao opste pravilo u drustvu,manjak svesti,...nas je dovelo u situaciju kakavoj se srpsko drustvo nalazi.Otkricu ti tajnu,vojska je za ozbiljne drzave sa ozbiljnom i zrelom drustvenom elitom koja planira razvoj drustva vise decenija u napred.
Dok mi danas pametujemo kakav ja Mig 21 i sta nama treba ,u ozbiljnim drzavama se u ovom trenutku nose mislju kako ce njihovo drustvo izgledati 2035 godine i da li ce izbaciti SUS motore.Tako recimo Nemci poslednjih pet i vise godina planiraju i realizuju kako da nama i istocnoj buraniji ukradu skolovano medicinsko osoblje i negovatelje,kako da privuku radnu snagu za privredu u narednoj deceniji i, to vec sada.Stoga postovani drugari,za Srbe nije ni Mig 29 ni Su 35,nego stecajni upravnik koji ce nas dovesti koliko toliko ured
Kako Srbi misle u boj u boj, za narod svoj s kantama koje padaju s neba?
ista stvar....problem u nedostatku i nekorištenju padeža... lik gore je bio nedvosmislen, njegova opservacija je išla u pravcu tvrdnje da se radi o srpskoj proizvodnji zrakoplovaako Mostar nije bio u Jugoslaviji, a Hrvatska, BiH, Srbija republike u državi Jugoslavija...onda sam ja živeo u Monaku, a prvi komšija mi je bio princ Albert
Домољубна СОМИНО,ista stvar....problem u nedostatku i nekorištenju padeža... lik gore je bio nedvosmislen, njegova opservacija je išla u pravcu tvrdnje da se radi o srpskoj proizvodnji zrakoplova
kužim da ste tek 1850 počeli ići organizirano u školu i to samo u urbanim sredinama, tako nekako ste i osnovali prvu visokoškolsku ustanovu.... a eto onda samo 60 godina kasnije krenuli u proizvodnju zrakoplova.... kako to da nakon slijedećih 60 godina niste hodali po mjeseci leteći do njega u svojoj interplanetarnoj letjelici... po svoj (vašoj) logici ste trebali... a danas pa do danas ste se trebali pikulati negdje na put između mliječne staze i andromede...Домољубна СОМИНО,
СВИ "зракоплови" су пројектовани у БЕОГРАДУ! Они пре '41. као и они после '45-те!
"Соко"-Мостар настао је пресељавањем фабрика авиона из Београда у Мостар!
Србија има традицију авио индустрије насталу почетком XX века, а у својој историји има осам
произвођача авиона, произвођаче моторa за авионе и мноштво произвођача опреме за авионе.
Први СРПСКИ авион полетео је 1910. године 16. октобра, и то је један од првих успешних летова у Европи и свету,
а те године твоји преци, још су тимарили муда коњима у бечким шталама. КУЖИШ, СТАРИ МОЈ?!![]()

Poznato je kako se daju poslovi bez natječaja, ako je posa manji od milijun kuna ne triba natječaj, dobije ga onaj tko će malo ubacit u džep onog tko mu to omogući..zašto bih recimo ja krivio mlađu miloševića (sisačkog srbina "građevinskog poduzetnika") što je dobijao poslove obnove u Vukovaru a da nije ima poštenih tački i mješalice... kad je za to kriv Davorko Vidović koji mu je to kao sdp-ov ministar u vladi komuniste Ivice Račana omogućio, i na taj način golać Mlađo dogurao da danas vozi zadnji model BMW-a i da se kurči po Sisku, a kako rekoh 2003 nije imao ni bicikl... njemu svaka čast ali Davorko će kad tad fasovati kao i svi ostali poput njega... i opet pitam biste li vi blagonaklono gledali na to kod vas da je obrnuti slučaj...
Mig 21 je jednosed , ne postoji verzija sa dva pilota , odakle dva pilota u jednom avionu?Pao Mig-21 ima poginulih..... dokle ce nasi piloti da ginu na avionima kojima je istekao vek letenja?Dokle?Hoce li predsednik i ministar odbrane podneti ostavku?
Mig 21 je jednosed , ne postoji verzija sa dva pilota , odakle dva pilota u jednom avionu?
zaključak to nije bio MIG 21 !!!!
https://www.maxportal.hr/wp-content/uploads/2020/02/kockica-mig-21-2.jpgMig 21 je jednosed , ne postoji verzija sa dva pilota , odakle dva pilota u jednom avionu?
tamo gde tebi na slici sedi neko stoji radar aviona - jednostavno nema fabrički napravljenih dvoseda MIG 21
Ne lupaj gluposti.tamo gde tebi na slici sedi neko stoji radar aviona - jednostavno nema fabrički napravljenih dvoseda MIG 21
НЕ БРУКАЈ се! МИГ-21 УМMig 21 je jednosed , ne postoji verzija sa dva pilota , odakle dva pilota u jednom avionu?