- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Carstvo pačvorka...Pačvorkanija...
ja i sarenilo...meni ovo previse...vise volim ono od stakla, mozaike...Carstvo pačvorka...Pačvorkanija...
Mislim sve ima drazi, al nije za meneJa Pačvork ne volim...Eventualno od džinsa , tipa nekog prekrivača ...A Makrame volim..pogotovu zavese i dreamcathere ...Pa još na granu kada se okači ...to mi se sviđa.ja i sarenilo...meni ovo previse...vise volim ovo od stakla, mozaike...
a tek one vunice sto vise po zidovima...Mislim sve ima drazi, al nije za mene
te dreamcathere volim i ja...ali marakame ni u blizini....ama...jezim se od njih....Ja Pačvork ne volim...Eventualno od džinsa , tipa nekog prekrivača ...A Makrame volim..pogotovu zavese i dreamcathere ...Pa još na granu kada se okači ...to mi se sviđa.

meni i obican pacvork ok, onako da vidim interesantno...da se pokrivam dan-dva max...ali izludilo bi me to sarenilo...ti delovi...Ovako nešto ..da je džins...
Pogledajte prilog 894837
pa onako fora mi je, simpa...ali tezim vise zelenoj boji, zemljanim tonovima do bez i crnoj sto se namestaja tice...ali mi je drago...
Da...prirodni materijali i zemljane boje...pa onako fora mi je, simpa...ali tezim vise zelenoj boji, zemljanim tonovima do bez i crnoj sto se namestaja tice...ali mi je drago...
I bas gledam onaj Africki enterijer...tu mi ima jakooooo puno lepih!