Jeste, kažu da su Klari Cetkin poslednje reči bile "čuvajte mi serafima"Moj je vise, on je mogao da se rodi drugog dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, kažu da su Klari Cetkin poslednje reči bile "čuvajte mi serafima"Moj je vise, on je mogao da se rodi drugog dana
Сад бих ти цмокнуо ручицу, али Пинокија ће ме утепа због тога...O, kraljice drame
Treba meni vise ovakvih dana, kad ne znam da stanem![]()
jedno!Cmokni ga jednom u znak zahvaleDobro, upravo mi je šef priopćio da pošto mi je rodjendan mogu da izadjem pola sata ranije...jedno!
Uzmi ovo spušta šećer
Ох, Боже...
опалио ме у главу изгледа овај шећер из чоколадица...
![]()
ма у реду је...Uzmi ovo spušta šećer
Pogledajte prilog 1511416
E jesi blesava!Moj je vise, on je mogao da se rodi drugog dana
Koliko li samo njih cmaces, da mi je znatiСад бих ти цмокнуо ручицу, али Пинокија ће ме утепа због тога...
Ако те дам херцику, Нео ће да ме удави ки змија жабу...
У случају да те цмокнем смајлијем, биће проблема са неком другом...
е па стога...
![]()
![]()

Koliko li samo njih cmaces, da mi je znati![]()

Ama, Sokole, salimo se
Сад сам схватио где Пинокија циља...
У праву је жена.
Ако, и заслужио сам ово...
![]()

Ама знам.Ama, Sokole, salimo se![]()

CrvenihAli prvo moram da svrnem u cvećaru da kupim ženčetu buket najmirisnijih ruža![]()

Zato što je ovaj način komunikacije osiromašen za te neke neverbalne znakove - pogled, ton, govor tijela..Ама знам.
Познајем колегу који реално иде и цмаче женама руку...
не свакој наравно...
Није баш претерано омиљен...
треба имати меру у свему...
Него, ја се не сналазим по овом интернету добро.
Уживо много боље разумем шалу.
![]()
oćemCmokni ga jednom u znak zahvale
Па да...иако неке ствари разумијеш одмах.Zato što je ovaj način komunikacije osiromašen za te neke neverbalne znakove - pogled, ton, govor tijela..
I to ponekad može dovesti do nesporazuma.
Meni to ide...msm, ti nesporazumiZato što je ovaj način komunikacije osiromašen za te neke neverbalne znakove - pogled, ton, govor tijela..
I to ponekad može dovesti do nesporazuma.
I mene je ovo što je Roki upravo rekla jako rastužilo.Па да...иако неке ствари разумијеш одмах.
Ево, ја сам се сад ратужио због Роки...
теже ми је кад други тако пропусти нешто битно, него ја...
или имам емпатију, или сам навикао на неправду према мени...
вјероватно обоје...
https://www.facebook.com/reel/1441792976694849Mene pravo nerviraju strpljive osobe, to nisu normalne osobe!
ČPMeni to ide...msm, ti nesporazumi![]()