The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.003
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzla je na turskom - solana, mesto gde se vadi so!Ja imam lampu od tuzlanske soli, nije nešto naročito lepa ali jonizuje vazduh pa rastura!
Ja poslije slane sobe kašljem užasTuzla je na turskom - solana, mesto gde se vadi so!
Inače u jednoj takvoj napuštenoj solani u Rumuniji, prvo je podignutno svetilište,kao neka podzemna crkvica, a posle lečilište za astmatičare
Jer so je lekovita, postoje i one "slane" sobe
Pa čistiś se!Ja poslije slane sobe kašljem užas
Valjda, ali sam se stvarno poslije osjećala bolesno. Nisam išla već 2-3 godine ali vidim hotel u koji idem na odmor ima u ponudi i slanu sobu pa sam kontala da se osolim ove zime ipak, pa šta bude!Pa čistiś se!
Mozda ti iz nekog razloga smeta?Valjda, ali sam se stvarno poslije osjećala bolesno. Nisam išla već 2-3 godine ali vidim hotel u koji idem na odmor ima u ponudi i slanu sobu pa sam kontala da se osolim ove zime ipak, pa šta bude!
Jeste,jako si slatka i draga!Hvala milance
![]()
Hvala AgiJeste,jako si slatka i draga!
Uspela sam da vidim sliku jer je Deki citirao pre nego što si obrisala

Ima i u Poljskoj crkva od soli u jednom rudniku, mislim blizu KrakovaTuzla je na turskom - solana, mesto gde se vadi so!
Inače u jednoj takvoj napuštenoj solani u Rumuniji, prvo je podignutno svetilište,kao neka podzemna crkvica, a posle lečilište za astmatičare
Jer so je lekovita, postoje i one "slane" sobe