- Poruka
- 49.545
Пааа, лепа је кишаKod mene kiša i lepo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пааа, лепа је кишаKod mene kiša i lepo![]()
Jeste gdje je imaПааа, лепа је киша
oko niša kiša a u nišu suvoКод мене сунчано и лепо![]()
Надам се да ће тако да останеoko niša kiša a u nišu suvo

Rekla sam ti već da sam položila sa 50, prije 2 god i svjež sam vozač. Imala sam instruktora koji je kao važio za najboljeg u gradu, a meni je uspjevalo da ga izbacim iz takta. Većina instruktora danas nemaju strpljenja. Ljute se kad imaš pojma o nekoj vožnji jer si naučen pogrešno, isto tako i ako nikad nisi sjela za volan. Mene je u gradsku vožnju uveo za novogodišnje praznike, dakle kad je nenormalna gužva. Ja spora, pješaci ni ne gledaju kud gaze, auta mi non stop trube, mene uhvati panika jer se još pored svega i instruktor drnda. On meni gas gas, ja od muke svom snagom na kočnicu.Hajde,hajde,gas,gas , neće niko da te čeka. Zaustavila si sve. Kako ne vidiš ovog? Hajde, ne staj.
Hajde, nemoj da gaziš liniju. Hajde nemoj ovo, nemoj ono. Ma mrš u ***** materinu.
Neću da plaćam nešto što mi donosi stres.
. On kaže desno, ja lijevo....daj žmigavac, ja upalim brisače.
Dolazila bih kući kao da me traktor pregazio. Pa zaplačem, znala sam da uzmem dan-dva pauze od vožnje jer nisam mogla više da smislim ni instruktora ni auto.
Ne mogu sve. On ljut a mene spopao smijeh. Dakle...nisi jedina.
Glavu gore i samo naprijed!Hvala ti, Waterfall!

Pa jeste, bio je nekakav i saug koji nemam pojma ni za šta je služio.Ma idi sad je milina, sad se voze ovi fini autići sa mekanim kvačilom, menjač sa dva prsta šaltaš... Ja sam vozio nekog raspalog keca, kvačilo ko na traktoru, ispada iz prve, u rikverc ga ubacuješ sa dve ruke, jedino što tada nije bilo toliko gužve kupovalo se gorivo na ulici, pa je vozio samo ko mora...

pa sad imam veliku uštedu i u novcu, nikog i ništa ne čekam. Ogromna je to prednost i olakšica.E jeste, saug je služio kad ga pališ ujutru kad je hladan prvo izvučeš saugPa jeste, bio je nekakav i saug koji nemam pojma ni za šta je služio.
Dobro svakom početniku je teško, nama starijim pogotovo sa tim nekim fiksacijama, da kad nismo na vrijeme da je poslije nemoguće. A zapravo nije tako, mladi imaju bolje reflekse, a mi opreznost. Nauči se to sve, kad pređe u rutinu poslije ti bude smiješno koliko je to zapravo jednostavno. Kad sve to prođe onda je samo važno nastaviti sa vožnjom i ne praviti pauze. Na svojim rukama sam mislim 3 kuće prenijela, natabala se pješke, da ne spominjem koliko sam se taksija naplaćala. Moj polo troši kao kandilopa sad imam veliku uštedu i u novcu, nikog i ništa ne čekam. Ogromna je to prednost i olakšica.

Ja se zanijela da pružim podršku, pa zaboravila da kažem dobar dan. Upadam kao kauboj.
Ja baš nešto i ne volim kišu. Najrađe bi kući i zavukla se pod dekicu. Ne mogu ni da radim, ne mogu ništa.![]()

Дека-декица, муж од бакице

shokirash me majke miДека-декица, муж од бакице![]()
znači ti si pluviofob, suprotno od pluviofilJa se zanijela da pružim podršku, pa zaboravila da kažem dobar dan. Upadam kao kauboj.
Ja baš nešto i ne volim kišu. Najrađe bi kući i zavukla se pod dekicu. Ne mogu ni da radim, ne mogu ništa.![]()