Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lampu od himalajske soli
Em je lepa,em jonizuje vazduh
Ja ih imam tri
Dve sa svećom i jednu sa sijalicom
Pod dejstvom toplote se oslobađaju joni
Ima svuda da se kupe,pogledaj na netu gde ima u NS
lampa-od-himalajske-soli-suza~8835.jpg
Viđala sam ove lampe u ruskim apotekama.

Hajde,hajde,gas,gas , neće niko da te čeka. Zaustavila si sve. Kako ne vidiš ovog? Hajde, ne staj.
Hajde, nemoj da gaziš liniju. Hajde nemoj ovo, nemoj ono. Ma mrš u ***** materinu.
Neću da plaćam nešto što mi donosi stres.
Pisala sam već o 2 najbolja saveta koja mi je suprug dao kada sam krenula na obuku (na koju me je on naterao):

1. Kada ti neko svira samo pojačaj muziku, ništa se ne čuje

2. Kada ti nešto lupa, škripi i grebe u kolima, samo pojačaju muziku, ništa se ne čuje

Instruktoru reci da ti kada bi znala da voziš ne bi njega plaćala i da jo to njegov posao, da te nauči. Za to je plaćen. Plaćaš ti njega, a ne on tebe.
Kada krene da palamudi podigneš glas i kažeš mu da te uznemirava, čini nervoznom i dodaš - ideš mi na živce!

Ima da bude bubica. Pa kada se zaboravi ti ponovo. Samo lagano.
Ti plaćaš i on mora TEBE da trpi, a ne ti njega. Plaćaš uslugu koju on izvršava.

Srećno i - zabole te za njega. Ti si njegova odgovornost i on mora da te nauči.

Lagano i bole te uši za njegove komentare.

:cvet:

Pisala sam već o 2 najbolja saveta koja mi je suprug dao kada sam krenula na obuku (na koju me je on naterao):

1. Kada ti neko svira samo pojačaj muziku, ništa se ne čuje

2. Kada ti nešto lupa, škripi i grebe u kolima, samo pojačaju muziku, ništa se ne čuje

Instruktoru reci da ti kada bi znala da voziš ne bi njega plaćala i da jo to njegov posao, da te nauči. Za to je plaćen. Plaćaš ti njega, a ne on tebe.
Kada krene da palamudi podigneš glas i kažeš mu da te uznemirava, čini nervoznom i dodaš - ideš mi na živce!

Ima da bude bubica. Pa kada se zaboravi ti ponovo. Samo lagano.
Ti plaćaš i on mora TEBE da trpi, a ne ti njega. Plaćaš uslugu koju on izvršava.

Srećno i - zabole te za njega. Ti si njegova odgovornost i on mora da te nauči.

Lagano i bole te uši za njegove komentare.

:cvet:
Jao Pinokijooo pa vi ste takvo jedno :heart: sad bi vas poljubio.. ali znam da vi to ne volite tako da evo samo :ortaci2:

Ja nemam muža ali to što vi imate ženu - pa blago njoj! Zato si samo dobio obraz, ono, sutra dan Klare Cetkin i te fore, inače jok. Samo :ortaci2:
A nemate muža? Učinilo mi se da ste pominjali nekog supruga... A dobro, to je bilo pa prošlo, ok razumem, nebitno... ja nisam od onih koji vole da zabadaju nos u privatnost tuđe intime :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back