- Poruka
- 17.022
Pa ima jednu dobru pesmu. A kao muškarac mi se ne svidja. Izvanjavam se.reci da se šališ pliiiz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima jednu dobru pesmu. A kao muškarac mi se ne svidja. Izvanjavam se.reci da se šališ pliiiz
Pa pesme i komentarisemoPa ima jednu dobru pesmu. A kao muškarac mi se ne svidja. Izvanjavam se.
Pa ni meni se ne svidja kao muškarac ali fino pjeva što bi rekli uBosniPa ima jednu dobru pesmu. A kao muškarac mi se ne svidja. Izvanjavam se.
Čekaj zar ti nisi trebala da ideš na priredbu?Okacicu jos jednu, valjda cete preziveti
Šta znam. Pesme mi se ne svidjaju. Možda jedna,dve.Pa ni meni se ne svidja kao muškarac ali fino pjeva što bi rekli uBosni
Ti više voliš tvrđi zvuk?Šta znam. Pesme mi se ne svidjaju. Možda jedna,dve.
U pola 5Čekaj zar ti nisi trebala da ideš na priredbu?
A Dragicu?No dobro, ne volim ni Tomu. Možda je do mene.
Не оптерећуј се.No dobro, ne volim ni Tomu. Možda je do mene.
nadam se da je beli luk izvetrio...U pola 5
E ovo je vec licna uvreda!No dobro, ne volim ni Tomu. Možda je do mene.

Ne.Ti više voliš tvrđi zvuk?
Ko je Dragica?A Dragicu?
Pa imam onu tecnost za buckanjenadam se da je beli luk izvetrio...

nabuckaj se dobro!Pa imam onu tecnost za buckanje![]()
Evo, vidi kako to fino moz zvuci bez skripavog turbo folkaŠta znam. Pesme mi se ne svidjaju. Možda jedna,dve.
Pa Tomina ženaNe.
Ko je Dragica?
Juce sam umakala u tiganj, dok se jos peklo meso...sjajno je, paz samo jezik da ne ispecesJao, moram da kupim leba. Da umačem .

шта те брига бреSamo ne znam kako ovako natečena da izadjem napolju.

Stavi tamne naočare i masku, da te ne uslikaju paparazziSamo ne znam kako ovako natečena da izadjem napolju.
Stavi naocare i kacket.Samo ne znam kako ovako natečena da izadjem napolju.