Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.919
Što je bilo, Čuki? Tko te dirao? Ili nije dirao?Samopouzdanje rac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je bilo, Čuki? Tko te dirao? Ili nije dirao?Samopouzdanje rac.
Opa, znači još malo pa će i praunuče da zakmeči?Aha, ja sam mog unuka sa tim izlečila, a sad sam ga i ožen`la
Vožnja sundjer bob, kafa minus 50.Što je bilo, Čuki? Tko te dirao? Ili nije dirao?
Mislim da si suviše samokritična za vožnju i da to uopšteVožnja sundjer bob, kafa minus 50.

Vožnja sundjer bob, kafa minus 50.
Složila bih se ovdje sa Serafim.Mislim da si suviše samokritična za vožnju i da to uopšte
nije tako loše koliko ti doživljavaš
Ako milan....ovaj, Bog daOpa, znači još malo pa će i praunuče da zakmeči?
Naravno da nećeValjda će da mi vrate pare za polaganje.![]()
to se ne dovodi u pitanjeValjda će da mi vrate pare za polaganje.![]()
Naravno da je bitno. Kad nešto kreneš, ideš do kraja...Ma u rac, ko da je bitno, vožnja.mož misliti.
Hoćemo da položi, ne da crkne od srećeMožda bi Milanče trebao dotaknuti Čuki.![]()

Imaš pravo, da ga dotakne završilo bi kao kraj u ovom filmu..Hoćemo da položi, ne da crkne od sreće![]()

Zato što je to sasvim normalno i ljudski.what the fack. ... zašto i dalje plačem...

Zato što se emocionalno prazniš...isplači se, pa skupi mu...i kreni daljewhat the fack. ... zašto i dalje plačem...
Zašto to misliš? Ja baš mislim da ti odlično ide.Kako ja ne znam da tešim ljude, to je neverovatno
Ja imam u glavi scenu kako ona plače, a ja joj stojim nad glavomZašto to misliš? Ja baš mislim da ti odlično ide.
Da si fizički pokraj nje, vjerojatno bi ju zagrlila.Ja imam u glavi scenu kako ona plače, a ja joj stojim nad glavom
i pretim joj da prestane da plače
verovatnoDa si fizički pokraj nje, vjerojatno bi ju zagrlila.![]()
Nemoj Čuki... ne vredi plakati gorke suze liti...what the fack. ... zašto i dalje plačem...
vožnja je samo reč i ništa više, volan u ruci je već nešto drugo