- Poruka
- 49.764
Ne, ne, milanče je nežan cvetićU bre vi napraviste od Milanceta monstruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne, milanče je nežan cvetićU bre vi napraviste od Milanceta monstruma
Dejan ga je dodirnuo, nama ostalima samo može biti u mislima.Ja ništa, za waterfall ne znam![]()
Taman posla da je monstrum zaboga, on je bas divanJa ništa, za waterfall ne znam![]()

I pretvorio se u kamen?Dejan ga je dodirnuo, nama ostalima samo može biti u mislima.![]()
Znači.. Generični i Snow.
Mene je tog dana jako bolela glava ali kada sam dotakao milančeta bol je istog trena prestao, čakre su mi se otvorile, vid mi se izoštrio...Dejan ga je dodirnuo, nama ostalima samo može biti u mislima.![]()
Svi su ovde iz raja izašli
Mi koristimo metaforuU bre vi napraviste od Milanceta monstruma

Pa zar ne vidiš da je čovjek iz raja izašao?@milance19 jel neces da me ''ubijes'' "?![]()
Ma nesto me jako zabolela glavaPa zar ne vidiš da je čovjek iz raja izašao?

Mene je tog dana jako bolela glava ali kada sam dotakao milančeta bol je istog trena prestao, čakre su mi se otvorile, vid mi se izoštrio...
Mene je tog dana jako bolela glava ali kada sam dotakao milančeta bol je istog trena prestao, čakre su mi se otvorile, vid mi se izoštrio...
Znam da zvuči šašavo ali mene glava više ne boli !
Aha, ja sam mog unuka sa tim izlečila, a sad sam ga i ožen`laZnam da zvuči šašavo ali mene glava više ne boli !