- Poruka
- 50.977
Kako koI danas tagujemo milanceta i izvinjavamo se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako koI danas tagujemo milanceta i izvinjavamo se?
Mi koji smo milanceta videli i dodirnuli nemamo potrebe da ga tagujemoI danas tagujemo milanceta i izvinjavamo se?
Znaci meni ostalo samo da ga tagujem...Mi koji smo milanceta videli i dodirnuli nemamo potrebe da ga tagujemo
pre nego ga vidim i dodirnem..Vi ste sad elita.Mi koji smo milanceta videli i dodirnuli nemamo potrebe da ga tagujemo
Koju? Ja sam bez konkurencijeWaterfall imaš opasnu konkurenciju, koliko ja vidim![]()

Ako, manje ćemo da piškimoVi ste sad elita.
Mi ostali tagujemo, izvinjavamo se i placemo.
Bas tako...Vi ste sad elita.
Mi ostali tagujemo, izvinjavamo se i placemo.

Od kako je Dejan cmoknut od strane Snow-a…nekako se promenio…Waterfall imaš opasnu konkurenciju, koliko ja vidim![]()
Nekako je sazreo u trenutkuOd kako je Dejan cmoknut od strane Snow-a…nekako se promenio…
Samo da ne prezri.Nekako je sazreo u trenutku
Čuvamo ga na ladno...Samo da ne prezri.
Ali kako je bio sladak i koliko se zbunioNekako je sazreo u trenutku

nadam se na bolje?Od kako je Dejan cmoknut od strane Snow-a…nekako se promenio…
Nama koji nismo videli i dodirnuli milanceta ne preostaje nista drugo nego da se tako tesimo.Neki ljudi te vise dodirnu recima i/ili postupcima
neko drugi fizickim dodirom.
Nema na cemu![]()
Da znas...Nama koji nismo videli i dodirnuli milanceta ne preostaje nista drugo nego da se tako tesimo.

A jel mozemo da mastamo kako ga dodirujemo?Nama koji nismo videli i dodirnuli milanceta ne preostaje nista drugo nego da se tako tesimo.

Ja ne znam da li ću moći da nastavim sa životom, iskreno. Tek sad on nema smisla više...Nama koji nismo videli i dodirnuli milanceta ne preostaje nista drugo nego da se tako tesimo.
Ko da si gospu vidio koliko se hvališMi koji smo milanceta videli i dodirnuli nemamo potrebe da ga tagujemo
Ja ne znam da li ću moći da nastavim sa životom, iskreno. Tek sad on nema smisla više...