The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eeee da. Primjetila sam kod mlađih kćerki da to rade. Kontaktiraju profesore i propituju ih šta bi moglo doći u obzir za kontrolni, moljakaju ih da ih ne pitaju-to već ne bi smjeli tako zloupotrebljavati te školske grupe.Prejezive.
I skraćenice
I glasovne poruke
L, mi je par puta pokazivala šta deca iz njenog razreda pišu
Zapitaš se gde sve pokupe te reči, izraze, fraze....
Ajde što se međusobno čašćavaju,....
Način na koji komuniciraju sa nastavnikom....
Torta se pojede, a nisu ni jeftine. Danas košta ko slika.Mislila sam da joj kupim čizkejk tortu ali ne znam gde ima dobra.
Zvaću zeta da pitamda li ona možda negde kupi pa da je zadovoljna ukusom.

Izbrisala sam je ja. Jel ti mozes da je obrises i kad prodje 2 min?OK. Znači za 2 minuta?![]()
Ako se ne varam, svako može da izmeni i izbriše svoju poruku do 1 sata od objavljivanja (važi za sve članove svuda na forumu). Ranije je čini mi se bilo kraće, skoro su produžili.Izbrisala sam je ja. Jel ti mozes da je obrises i kad prodje 2 min?
Hvala vladoAko se ne varam, svako može da izmeni i izbriše svoju poruku do 1 sata od objavljivanja (važi za sve članove svuda na forumu). Ranije je čini mi se bilo kraće, skoro su produžili.
Ja pošto sam mod ovde, mogu bilo koju poruku na Književnosti da izbrišem bilo kada, nema gornje vremenske granice.
Da znam kad sled. put postavim.@gospodja čuknuta imas Sisters cupcakes, imas i na fejsu, vrh rade od izgleda do ukusa, al da su jeftine nisu.Torta se pojede, a nisu ni jeftine. Danas košta ko slika.
Da, što joj ne bi kupila neku sliku, pa ostane za uspomenu?
Nisam bas njegov fan ali ovu pesmu volimSamo za Dženanove fanove

Zato što nisam videla tvoju fotku@Pinocchio, sto si ljuta?

Ne zezaj sad, evo postavicu je opet, ali to je kad sam bila dosta mladja...Zato što nisam videla tvoju fotku![]()
Znam da ju volišNisam bas njegov fan ali ovu pesmu volim![]()

Ne uzimaj mi rec iz usta - identicno.Ko me kleo, nije dangubio![]()