mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 30.997
U većini slučajeva da, jer ako čekamo da nas neko drugi menja, odmora videle ne bi.Znači, ona bi trebala da radi i svoj i tvoj posao i obratno, ti svoj i njen, kad idete na odmor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U većini slučajeva da, jer ako čekamo da nas neko drugi menja, odmora videle ne bi.Znači, ona bi trebala da radi i svoj i tvoj posao i obratno, ti svoj i njen, kad idete na odmor?
Što mene?Dejane oformi vladu!
Što mene?
REKLA SAM DA MOŽEŠ!možda sam i mogao do pre par godina ali sad....
Gledao?I dal ima bolje opere od Turandot.
Hoću kada mi otvoriš vrata da uđem u tvoju kafanu!Ajde svi napolje![]()
Aaaa jutroo.
Dok posten svet radi svi spavaju jel
Eno je kiseli se jos uvek na Steam-u samo treba da je objavim ali necumislim, nema svrhe. To je jedno zlo koje nikad ne sme da vidi svetlost dana
Ona mi je otvorila oci da potpuno batalim 3D, i bavim se skroz necim drugim mada je isto IT![]()
Ja sam podneo sve papire ali ovi iz opštine kilavi... izgleda da čekaju neke pareHoću kada mi otvoriš vrata da uđem u tvoju kafanu!
Dobro jutro, kafano
Htedoh reći - Na noge lagane, neće se dan uk.enjati sam
I videh, odlično vam ide![]()
Podmiti ih čokoladom i flašom rakije. To uvek radi.Ja sam podneo sve papire ali ovi iz opštine kilavi... izgleda da čekaju neke pare
Ja odneo 100gr kafe i milku ali oni nisu bili nešto fasciniraniPodmiti ih čokoladom i flašom rakije. To uvek radi.
i spušteni plafon obavezno!@Dejan73 Treba ovu kafanu zatvoriti, čeka me renoviranje, krečenje, menjanje mobilijara, treba menjati drvo na šanku... znaš li koliko posla imam?