lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Gazdarica:Nisu tema opasne zene, nego opasni muskarci...
Stoga, prekinite s chatom...
Ok???
Ok....mislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Nisu tema opasne zene, nego opasni muskarci...
Ok???
Eh gazdarice dzaba tupis zube opominjuci. Ovde su neki stvarno nedokazani.Gazdarica:Nisu tema opasne zene, nego opasni muskarci...
Ok???
buy a dogSelena:Volim dobrice i poslušne.
peach:buy a dogSelena:Volim dobrice i poslušne.![]()
salim se :wink:
i ja volem dobrice...'al neposlusne![]()
pa,ne mora bas uvek da bude po mome! :x
peach:buy a dogSelena:Volim dobrice i poslušne.![]()
salim se :wink:
i ja volem dobrice...'al neposlusne![]()
pa,ne mora bas uvek da bude po mome! :x
Gazdarica:Elem, posto nije definisano sta je to opasan muskarac, reci cu ovako:
1. Da, privlace me muskarci koji su svojim umom, stilom, mastom, etc..., opasni po moje srce...
2. Ne, ne privlace me muskarci koji se smatraju opasnim zbog veza s kriminalnim podzemljem, skloni fizickom nasilju i prijetnjama, obrijane glave i s tri metra sirine preko pleca, sa zlatnim kajlama debelim tri prsta oko vrata, utokom za pasom, zavijajucim tonovima tubo folka iz najnovijeg modela BMW-a, i svim ostalim popratnim manifestacijama tog miljea...
Gazdarica:Elem, posto nije definisano sta je to opasan muskarac, reci cu ovako:
1. Da, privlace me muskarci koji su svojim umom, stilom, mastom, etc..., opasni po moje srce...
2. Ne, ne privlace me muskarci koji se smatraju opasnim zbog veza s kriminalnim podzemljem, skloni fizickom nasilju i prijetnjama, obrijane glave i s tri metra sirine preko pleca, sa zlatnim kajlama debelim tri prsta oko vrata, utokom za pasom, zavijajucim tonovima tubo folka iz najnovijeg modela BMW-a, i svim ostalim popratnim manifestacijama tog miljea...
Doom_girl:Kako joj se blizi 3 banke sve je bolja.....![]()
Muskarac, osrednje visine i rasta. Tamnije puti, crnom jakom kosom, bradom i brkovima. Unezverenog manijakalnog pogleda. Sa tri reda C4 eksploziva oko pojasaDoom_girl:ok, ok , ajde, opasni muskarci...sta je to uopste??? konkretno!![]()
Kad_LupimLupim:Muskarac, osrednje visine i rasta. Tamnije puti, crnom jakom kosom, bradom i brkovima. Unezverenog manijakalnog pogleda. Sa tri reda C4 eksploziva oko pojasaDoom_girl:ok, ok , ajde, opasni muskarci...sta je to uopste??? konkretno!![]()
![]()
joockey:E sad mi je manje jasno nego pre shto sam postavio temu.........
Ti opasni su oni buntovnici koji vole da prete i bave se sitnim kriminalom....a to djavolski pali devojke.......pa shta nisu sve takve..ja se nadam
bravo nina! :wink:Nina2:joockey:E sad mi je manje jasno nego pre shto sam postavio temu.........
Ti opasni su oni buntovnici koji vole da prete i bave se sitnim kriminalom....a to djavolski pali devojke.......pa shta nisu sve takve..ja se nadam
Pogresio si, to nisu 'opasni' tipovi, to su kreteni. A devojke koje to pali lujke koje bi trebalo da te ne interesuju bas upravo iz tog razloga.
joockey:OK ovo se odnosi prtezno na zene........zasto vas tako ebeno privlace opasni muskarci ...recite mi i razjasnite mi jer ja nisam opasan i ne trudim se da budem.......
Doom_girl:Opusti se, ne treba ti devojka koja nije dovoljno zrela da proceni prave kvalitete!!!
Nina2:A devojke koje to pali lujke koje bi trebalo da te ne interesuju bas upravo iz tog razloga.
Mlad,lud,brzo vozi,ne yebe(fura svoj fazon) i puca!Doom_girl:ok, ok , ajde, opasni muskarci...sta je to uopste??? konkretno!![]()
cekaj, pa uvek se u startu odrices onoga sto ti ne odgovara..odrekao bi se ruznih, zauzetih, priglupih, agresivnih itd..valjda u tih 10% ima nesto da se probere? lepo bi bilo da ti 100% zena odgovara, a ti samo da birkas..al' ne moze..Pera_Zdera:E i onda tako lepo ja saberem i oduzmem one koje znaju da procene prave kvalitete i koje nisu lujke i dodjem do cifre od 10%. I onda se u startu odreknem 90% zena.
Nije ni to resenje.
Auu zemljache! Valjda ti je cilj da nadjes jednu s'kojom ces da se skrasis, a ne da shevish sve koje odgovaraju tvom profilu?Pera_Zdera:E i onda tako lepo ja saberem i oduzmem one koje znaju da procene prave kvalitete i koje nisu lujke i dodjem do cifre od 10%. I onda se u startu odreknem 90% zena.
Nije ni to resenje.
eh...joockey:OK ovo se odnosi prtezno na zene........zasto vas tako ebeno privlace opasni muskarci ...recite mi i razjasnite mi jer ja nisam opasan i ne trudim se da budem.......