Pa *** zasto je to tako??????

Gazdarica:
Nisu tema opasne zene, nego opasni muskarci...
Stoga, prekinite s chatom...
Ok???

Ok....mislim
whatever.gif

Elem, posto nije definisano sta je to opasan muskarac, reci cu ovako:
1. Da, privlace me muskarci koji su svojim umom, stilom, mastom, etc..., opasni po moje srce...
2. Ne, ne privlace me muskarci koji se smatraju opasnim zbog veza s kriminalnim podzemljem, skloni fizickom nasilju i prijetnjama, obrijane glave i s tri metra sirine preko pleca, sa zlatnim kajlama debelim tri prsta oko vrata, utokom za pasom, zavijajucim tonovima tubo folka iz najnovijeg modela BMW-a, i svim ostalim popratnim manifestacijama tog miljea...

Gazdarica:
1. Da, privlace me muskarci koji su svojim umom, stilom, mastom, etc..., opasni po moje srce...
2. Ne, ne privlace me muskarci koji se smatraju opasnim zbog veza s kriminalnim podzemljem, skloni fizickom nasilju i prijetnjama, obrijane glave i s tri metra sirine preko pleca, sa zlatnim kajlama debelim tri prsta oko vrata, utokom za pasom, zavijajucim tonovima tubo folka iz najnovijeg modela BMW-a, i svim ostalim popratnim manifestacijama tog miljea...

Konacno se u necemu slazemo :!: Youpiiiiii :lol:

Gazdarica:

bravo, odlicna definicija maco seljacine...ali takvi muskarci ne privlace nikoga, ja sam misljenja da su devojke sa njima zbog straha ili kesa ili i jednog i drugog...e, da mora biti obrazovan, emancipovan, duhovit, svestran i malko bezobrazan...tamo gde treba :oops: :wink:

joockey:
E sad mi je manje jasno nego pre shto sam postavio temu.........
Ti opasni su oni buntovnici koji vole da prete i bave se sitnim kriminalom....a to djavolski pali devojke.......pa shta nisu sve takve..ja se nadam

Pogresio si, to nisu 'opasni' tipovi, to su kreteni. A devojke koje to pali lujke koje bi trebalo da te ne interesuju bas upravo iz tog razloga.

Nina2:
joockey:
E sad mi je manje jasno nego pre shto sam postavio temu.........
Ti opasni su oni buntovnici koji vole da prete i bave se sitnim kriminalom....a to djavolski pali devojke.......pa shta nisu sve takve..ja se nadam

Pogresio si, to nisu 'opasni' tipovi, to su kreteni. A devojke koje to pali lujke koje bi trebalo da te ne interesuju bas upravo iz tog razloga.
bravo nina! :wink:

Doom_girl:
Opusti se, ne treba ti devojka koja nije dovoljno zrela da proceni prave kvalitete!!!
Nina2:
A devojke koje to pali lujke koje bi trebalo da te ne interesuju bas upravo iz tog razloga.

E i onda tako lepo ja saberem i oduzmem one koje znaju da procene prave kvalitete i koje nisu lujke i dodjem do cifre od 10%. I onda se u startu odreknem 90% zena.
Nije ni to resenje.

Obicno postanu svesne nekih stvari tek kad postanu previse matore, a mnoge cak ni onda.

Pera_Zdera:
E i onda tako lepo ja saberem i oduzmem one koje znaju da procene prave kvalitete i koje nisu lujke i dodjem do cifre od 10%. I onda se u startu odreknem 90% zena.
Nije ni to resenje.
cekaj, pa uvek se u startu odrices onoga sto ti ne odgovara..odrekao bi se ruznih, zauzetih, priglupih, agresivnih itd..valjda u tih 10% ima nesto da se probere? lepo bi bilo da ti 100% zena odgovara, a ti samo da birkas..al' ne moze.. :)

Pera_Zdera:
Nije ni to resenje.
Auu zemljache! Valjda ti je cilj da nadjes jednu s'kojom ces da se skrasis, a ne da shevish sve koje odgovaraju tvom profilu?
Ako svet ima 6 milijardi ljudi, od toga nekih 3 mil zena, 10% od te cifre mu dodje 300 miliona!!! Dalje, ako ces da drzis do sebe i neces traziti neku nepismenu sirotinju po Africi i dalekom istoku, odrezes jos nekih 90% i izbor si sveo na 30 miliona zena. Odfikaris od toga previse matoro i previse mlado i u tvom opsegu ostane mozda 20-30% zena. A to bi se svelo onda na npr. 1 000 000 zenskih stvorenja. Vidi dal ti dalje odgovara da odrezujes... al' u svakom slucaju ima da se bira!!! IMA!

Back