pa posle im gasite shume....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ипак су Грци веома коректни са нашим туристима, као што су били феноменални и1999. године и имали
масовне протесте против НАТО агресије на Србију. Никад им нећу заборавити онај концерт солидарности
са Србијом 1999.год. у Солуну. Још једна ствар везана за 1999. кад су НАТО снаге имале у плану копнену
инвазију на Србију, обичан народ у Грчкој је вршио разне ситне диверзије, па су рецимо саобраћајне
знаке испремештали, како се НАТО-вци не би сналазили на путевима...

@ Šon

Pa im ti posle gasi šume...

Mislim da nisi u pravu. Turci su veoma dobro naucili sta znaci "strani turista" pa makar on bio navijac nekog kluba koji to vece igra protiv nekog turskog tima. Za Turke, to je covek koji ce ostaviti makar 20 evra u njihovoj zemlji, popice neko pivo, i sa smeskom ce mu ugadjati dok ne potrosi mnogo vise nego sto je mislio. Kao sto vidis ni to nema neke veze sa fudbalom ali je tako.
Sa druge strane, Grci misle da su ulaskom u EU postali "ubermanch" za sve ostale. Ja sam u Grckoj bio prosle godine na odmoru i to tri puta...prvi, poslednji i nikad vise...samo sto sve to nema veze sa temom. Osnova je to da nas narod ima veoma pogresnu predstavu o bratstvima i prijateljstvima.

Potpisujem ovaj donji pasus.Bio sam letos i nikad vise! Rekao sam vec na temi koja je zakljucana, maltretirali su ceo autobus sa srpskim turistima, izivljavali se i ponizavali Srbe. Svojim ocima sam gledao.A odnos prema Srbima i prijateljstvo najbolje su pokazali 95-te, tokom EP u kosarci...svi znamo kako je to bilo...

Стварно сам шокирана овом вешћу! :shock:
Мада у тексту пише, да су њих у Београду наши навијачи прошле године истукли и да је ово реванш....:?

Ипак су Грци веома коректни са нашим туристима, као што су били феноменални и1999. године и имали
масовне протесте против НАТО агресије на Србију. Никад им нећу заборавити онај концерт солидарности
са Србијом 1999.год. у Солуну. Још једна ствар везана за 1999. кад су НАТО снаге имале у плану копнену
инвазију на Србију, обичан народ у Грчкој је вршио разне ситне диверзије, па су рецимо саобраћајне
знаке испремештали, како се НАТО-вци не би сналазили на путевима...

Ne zanosi se, te proteste su organizovale razne anarhisticke i levicarske grupe, to nema veze sa podrskom Srbiji koliko je vezano za neke njihove unutrasnje politicke razmirice. Bio je to odlican povod tim grupama da pokazu svoju netrpeljivost prema NATO.

A za turiste...hm..ja imam sasvim drugo iskustvo, veoma su arogantni, dosta puta sam video kako vredjaju Srbe i optuzuju ih da su lopovi. Konkretno u kompleksu apartmana gde sam ja bio, gazda nije hteo da da dzezvu jer su mu kao Srbi ukrali...a da ne pricam koja je to lopovska nacija, u diskontu su me potkradali na oci, dok nismo intervenisali, pa su se posle klanjali kad god udjemo...ciganija bedna...

:D :D :D
grci nasha braca!

XA XA XA XA

XA XA XA XA

XA XA XA XA

XA XA XA XA

to je kad choveka zaludi religija, pa pochne da se tripuje
pa ga neko nozem spusti na zemlju!

ja nabedjenije, a vece selce, u zivotu nisam video

mi smo 60 bili veca civilizacija od njih
a gledaju nas ko s olimpa!

grci nasha braca!

XA XA XA XA

XA XA XA XA

XA XA XA XA

XA XA XA XA

to je kad choveka zaludi religija, pa pochne da se tripuje
pa ga neko nozem spusti na zemlju!

ja nabedjenije, a vece selce, u zivotu nisam video

mi smo 60 bili veca civilizacija od njih
a gledaju nas ko s olimpa!

Oni su pre Hrista udarali temelje moderne nauke, a mi smo učili kako da koristimo trsku za disajne ispod vode. Nikakve to veze nema sa datom situacijom.

Ne gledam Grke kao braću, ali imati prijatelja kao što je Grčka na državnom nivou u vremenima kada bi nas mnogi radije izbrisali iz istorije nije stvar za zanemariti.

Oni su pre Hrista udarali temelje moderne nauke, a mi smo učili kako da koristimo trsku za disajne ispod vode. Nikakve to veze nema sa datom situacijom.

Ne gledam Grke kao braću, ali imati prijatelja kao što je Grčka na državnom nivou u vremenima kada bi nas mnogi radije izbrisali iz istorije nije stvar za zanemariti.

Mala ispravka...imati Grcku ciji ce se interesi makar delimicno poklopiti sa nasim...

Grci su najveci falsiikatori evropske istorije. Vi Srbi ste jedan od najstarijih naroda u Evropi i sva prica o tome kako ste dosli preko Karpata u 7. veku izuzetno odgovara ovoj marvi koja sebe predstavlja kao kolevku civilizacije. Ovo je duga prica i nije joj mesto na PDF politika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back