DA PRIVUKU KUPCE???
Da ne racunaju i na strance? Cirilicom ispisane firme sa engleskim izrazima su prava stvar.
Drugo, ljudi koji imaju priliku da kupe originalnu stvar prepoznace laznjaka. Mislim da standard u Srbiji nije na nivou da obican covek moze da kupuje originalne proizvode po originalnoj ceni, tako da bi meni bilo veoma sumnjivo da se neka firmirana roba prodaje po znacajno manjim cenama. Tada robna marka ne uliva poverenje, vec naprotiv ukazuje na neku prevaru i mutljavinu. Ime svetski poznate firme treba da predstavlja garanciju kvaliteta i ako se pod tom firmom prodaje nesto drugo a ne originalna roba, to je onda kradja.
I na kraju, uzasno, ali UZASNO mi ide na zivac ta neka manija za robnim markama, te nagon da se marka nazove "svetski poznatom". Ono sto se trgovci nisu dosetili - a pitam se kad ce i hoce li vec jednom - je da svoju robu usklade sa kupcem, a ne da oni jurcaju za nekom modom a kupci da trce za njima. Glavni fokus trgovine treba da bude na kupcima, a ne na sebe same. Da li I JEDNA od ovih groteskno nazvanih radnji ima pojma ko im je kupac i kome se tim nazivom na vrhu radnje obraca? Kladim se da se niko od njih nije zapitao.
I zasto se kafe mora zvati "Tea and honey"?? Zasto se ne zove "Topla solja caja" ??
Ne znam... Nista vise ne kapiram...