Pa ono

Njihove familije priproste seljačine a vaše bečka škola , jakako .:kafa:

Meni je od odma bilo jasno da sam ovde doso medju elitu, ja ovaki musav i zarozan, al eto pliva se staces

Et tema...ako ti je stalo do njega, prvo pokusas da korigujes vezanost za roditelje i familiju pa tek onda ako vidis da ne ide - razvodi, odlasci ili sta vec...uostalom postavlja se logicnp pitanje a gde su ti bile oci kad si birala

Meni je od odma bilo jasno da sam ovde doso medju elitu, ja ovaki musav i zarozan, al eto pliva se staces

Et tema...ako ti je stalo do njega, prvo pokusas da korigujes vezanost za roditelje i familiju pa tek onda ako vidis da ne ide - razvodi, odlasci ili sta vec...uostalom postavlja se logicnp pitanje a gde su ti bile oci kad si birala
Bre preudala mi se komsinica (na balkanu) nisam mogla da verujem i dodam je u prijatelje preko fejsa , na tom fejsu je nasla i novog muza

Uglavnom odmah mi se iskukala zasto i kako i zbog cega i dodala da je nasla mladjeg i da joj je fino slike sa vjencanja podudaraju tu finotju

I pita me sta ja kazem na sve to....sta da ti kazem sem srecno sklapanje braka

Bivsoj svekrvi je pozlilo kad je snajica odbegla u rvatsku da se uda za rvata

Sad se ja pitam ko je budala ....

Jeste vi nekad culi i vidjeli da se zensko razvede i na pitanje # sto moja ti ? Ona odgovara udala sam se medju budale ?

A zasto uopste pitati nekoga za razlog razvoda?

Nas problem jeste jos uvek sto se cesto okupljamo i neretko zivimo sa roditeljima supruznika. A jos veci sto vecina iz roditeljskog doma ulazi u brak i nema medjuprostor za sebe.

Back