Pa izvolite udrite po a ja cu prvi!!! - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Лопта једноставно није хтела у гол!!!

А ви сисетине ****јте по нету до миле воље.

Nije htela???? Ni sa Ganom nije htela????
Neko samo ne zna gde da stane i kako da promeni pravac lopti, pogledaj prvi gol Australijanaca, fenomenalno - pas je bio polu-šut ka golu, igrač naleteo glavom i promenio joj pravac - eto gola. Pogledaj naše mrmote - bezkonačno dodavanje, ne prate jedan drugog, ne vode računa o offside-u. Činjenica je da smo imali pregršt šansi, ali ako je protivnički fudbaler na svom mestu onda nije lako dati gol, takođe ako ne vodiš računa o protivničkom igraču i ne pokrivaš slobodan prostor gde on može da utrči onda je to jako opasno.

Dakle - shvatio sam da su prošli kvalifikacije u glavnom na sreću, nisam gajio iluzije da ćemo proći među 16 jer ti ljudi to ne mogu i ne znaju, niti imaju srca za to. Ko ih ima skupo ih je platio, SP je sajam fudbalera, što bolje igraš - bolje si plaćen, kad doživiš ovakvu sramotu - manje ćeš da vrediš. Volim svoju zemlju i navijam za nju, ali mnogo smo slabi za fudbal.

Iskreno momci su se koliko toliko trudili....Moze i Murinjo da dodje (tj ne moze) ali bi uradio isto zbog korupcije,fudbal nam je namesten i korumpiran do daske...transferi,beton liga...Igra se preko veze ili se plati mesto u reprezentaciji.Da ne sirim pricu jedini razlog ovako loseg rezultata je to sto mi nemamo napad,jer Zigic u kom god klubu igra sedi na tribinama,a Pantelic je najobicnija serpa i rupa od igraca.E gospodo ne moze se sa takvim igracima ocekivati gladak prolaz iz grupe.Vidica ne bih vise zvao.Od Kezmana(znamo svi kako je prosao i gde je sad) mi vise nemamo nikog da je izasao napolje i da je dobar spic i da redovno postize golove a to je proizvod lose lige i katastrofalne situacije u savezu.Moze i Mihajlovic i Rajevac da dodje isto ce proci zbog prethodno navedenog.Kada sam rekao pre pocetka SP u drustvu da je Antic los trener za nas i da necemo proci iz grupe u drustvu sam jedva ostao ziv.Antic 6 godina nikoga nije trenirao a to sto je bio trener Barse ,pa i drugi su bili uzeo je trofeje sa Atletikom svaka cast super ali to je stari kov coveka trenira igrace fudbalu kakav se igrao 70-80 tih samo jos fali da golman uzme loptu u ruke kada mu je igrac vrati.Pa zar i vi ne vidite ko nas trenira?!Petkovic,Santrac,Antic,Boskov....trenerske olupine korumpirane takodje kao i svi u savezu sistem krpe i zakrpe.Bora Milutinovic je dva puta trenirao domacina Meksiko 1/4f i USA 1/8f,Rajevac sa Ganom drugi na CAF-u....MIhajlovic ej bre Katanija,Fiorentina,pomocni trener u Interu pa ako to nisu reference je.es ga ali pretpostavljam da nisu podobni,jer Miha je rekao da ce biti selektor kada on bude pozivao igrace koje ON hoce u timu..e tada a to je pre 2 godine rekao, sam mogao da naslutim sta ce se dogoditi na SP.Mislim deja vu.
A ljudi su ZAGLUPLJENI GLUPI do daske daj im piva da zderu i cool ma je,,s Engleze i Argentince mi mozemo u finale.
Inace mislim da je ono bio penal kao kuca,ali sta sad kad promasis 6 100%nih prilika ...

Razumljiva je nasa tuga i razocarenje,jer smo svi ocekivali barem u osam zadnjih da udjemo,a mozda i u polufinale.Ocigledno da tim nije sazreo,tek su dve godine nepune skupa pod Anticem,koji je i najzasluzniji sto smo uopste i otisli.Mi smo pre ovih kvalifikacija imali repku koja je okupljala po 500 gledalaca na tribinama,nismo imali uopste kult reprezentacije,fudbal nam je bio spao na najnize grane od kad postoje i klubovi i reprezentacija.Antic je svojim dolaskom i odabirom igraca uspeo da napuni tribinee i pruzio nam ,skupa sa igracima,mnogo lepih i prijatnih trenutaka.Ponovo smo se osecali ponosnim na nas fudbal i ljubav koju gajimo kao nacija prema tom sportu.Lako je sada kritikovati i ljutiti se,nesto jucer nas nije hteo gol i pobedio je losiji.Sa Ganom je trebalo drugacije da se zavrsi,tada ovo jucer ne bi bilo toliko vazno i presudno.Zivot ide dalje i mi moramo stati iza njih,mi od njih boljih nemamo.Kako selektora,tako i vecine igraca.Neka nam ovo bude skola,ovaj tim nece se rasturati i neka nam bude srecno na jesen!!!!

Back