pa... gde zivite?...

Peruzzi:
E....a ja se taman ponado....
:lol: :lol:
inace - ja sam seljak covek, do gimnazije ima 20 minuta biciklom da se mota...
u principu sve je daleko, ali u sustini blizu.
ali zato slobodno odvrcem pojacalo kad keva ode negde na kafu....
do grada ima 5 km do centra i to je to....
fino mesto, okruzeno njivama, prirodom.....imam jednog komsiju koji svake godine po nekoliko puta djubri njive (ima ono sto cisti septicke jame) gownima i to onda smrdi par kilometara okolo....babe ga prozvale mika gownar :lol:
i ima dosta odvratnih baba vrachara koje treba obesiti za primer i ljudi su uopste pokvareni i sa pola komsiluka(u stvari sa svima) svodim komunikaciju na minimum

ali zato - kad mi se nakrene pozovem nas deset, krknemo prase i pravimo rostilj.....bez problema (sad ih ima 30-tak....taman ce z slave da imaju po 20-tak kila....al cu se namlatim love ..joj :lol: )
heh,tipichna shumadija to jest srednja Srbija...:smile:

ja sam u banjaluci....obozavam ovaj grad,majke mi! poslije toga ide kraljevo!

e sad...moj kraj..... lamele,mala pijaca(voce i povrce)veliki market (sve i svasta) zivim pored vrtica i ispred mojih zgrada su visoki neboderi.
iza je jos lamela i veliki djecji park gdje je non stop buka.
buka je i u stanu s kojim djelim zid,jer se svako jutro svadjaju.... oni me bude! :)
pored zzgrade je takodje i moja bivsa skola,javno skloniste i rijeka vrbas.... mnogobrojni klubovi i setalise i klupice za pezionere..... uglavnom,5 min do centra sam pjeske!

Ja zivim u bgdu,u uzem centru kod ateljea 212...i ovde mi se svidja...
Lose je to sto sam prerano dosla ovde da zivim,i onda sam razmazena u fazonu da sam navikla da mi je sve tu,i ponekad me mrzi da pomerim dupe negde dalje,ko ce znati zasto.... :roll: to ne volim,ali cini mi se da se u poslednje vreme malo menja situaxija :roll:

Ja sam u BG-u, u nazovi centru... prekoputa Kaleniceva pijaca, pijacari celu noc kamionima dovoze robu, dovikuju se itd. Uvek se uvece zadese pijandure, koje verovatno prespavaju na ulici. Komsiluk polako ali sigurno izumire, mada smo pre godinu dana imali prinovu u zgradi. U zgradi preko puta neka lujka se dere na macke kad pocnu da zavijaju. Ali ima i pozitivnih stvari npr. poslasticarnica u susedstvu... :D

Back