Pa gde ćete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bole vas qvac ja odkazao ono moje,tako da sam sedeo kuci i mesao vino i kolu! Blah,bio shit docek,ali ne znam. Mozda je i bolje ovako jer se makar nisam ledio napolju,a znam da je docek bio sranje onima koji su isli.

Bilo do jaja, od toga da ne znam de cu docekati ng par sati pre dogadjaja i nedostatka entuzijazma, zavrsio sam na 2 zurke :mrgreen:
pa su pale duple bahanalije, i opet je zapevao slavuj :lol:

Jedna od najjacih ng, a i uleteo sam u 3 soma :mrgreen:

911s [SK];16389988:
Ne nego sam sinoć doživeo i to da puštaju, reko nije ovo muzika za mene, odoh gore na karaoke, al gore je neki magarac njakao nešto od Prljavog kazališta, pa sam morao ići do toaleta. :lol:

Nekad toalet moze da bude najbolje mesto u celom kaficu! Pogotovu ako su spojeni muski i zenski,a cirkulacija raje velika.

911s [SK];16387941:
Ma bruka i sramota, svake godine su javni dočeci sve gori i gori, bolje da ne organizuju ništa i da kažu "kriza nema para" nego ovu sramotu i to sa sve pet svetlećih bandera po gradu. Kad se setim pre pet godina, nema gde nije bilo bogato ukrašeno po gradu, sa sve nekoliko bina - Trg, Skupština, Slavija, Terazije, zbirno izmedju 30 i 40.000 ljudi plus izmedju u cirkulaciji još na desetine hiljada, a ovo sad - jedna bina sa 10.000 ljudi. Da je bilo manje hladno bilo bi ih 11.000. :roll:

Ko hoće da se malo podseti, nek kuca http://2007.novagodina.net/ umesto 7 postoji još takav isti URL samo sa 6 i 5

bilo, nepovratilo se....***,...ne smem ni da pomislim na ovo :D

Poslednja izmena:
Ja sa nekoliko drugova izasao u kraj, bacio tonu petardi, ispalio tonu vatrometa, zatim sa nekoliko drugih drugova otisao kod jednog od njih kuci, tamo bilo neke zenturace, zeljne kuvca k'o sibir sunca, smarale, ubijale...inace, nisam planirao da ostajem tamo i docekam novaka, al' 'ebiga, tako se valjda zvezde poslozile...uglavnom, dobio sam gomilu pozitivnih komentara od strane mojih drugova, i saznao sam da sam im zvima nekakav uzor :mrgreen:...sta alkohol ucini coveku ybt...a da, nisam nista pio...

911s [SK];16387941:
Ma bruka i sramota, svake godine su javni dočeci sve gori i gori, bolje da ne organizuju ništa i da kažu "kriza nema para" nego ovu sramotu i to sa sve pet svetlećih bandera po gradu. Kad se setim pre pet godina, nema gde nije bilo bogato ukrašeno po gradu, sa sve nekoliko bina - Trg, Skupština, Slavija, Terazije, zbirno izmedju 30 i 40.000 ljudi plus izmedju u cirkulaciji još na desetine hiljada, a ovo sad - jedna bina sa 10.000 ljudi. Da je bilo manje hladno bilo bi ih 11.000. :roll:

Ko hoće da se malo podseti, nek kuca http://2007.novagodina.net/ umesto 7 postoji još takav isti URL samo sa 6 i 5

Ma dzabe to slavljenje Nove godine na minusu. Da zivimo u Riju,ili Sidneju to bi bilo super,al ovako je bezveze...
A i nekako u BG-u ove godine je bila manja guzva,nekako manje ludosti,nije pokazao epitet najludjeg grada u Evropi...

Za Novu sam se smarao gajbi sa svojima, a za reprizu sam se balsamovao s carevima iz komsiluka :lol:...I ustao u 13 ko nov :manikir:...Najcrnje od svega sto u prepunom klubu pamtim 2-3 dobre ribe ovako pijan...znaci 0 in reality. Manje bre jedite svinjetine, zenske :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back