Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Kolika je guzva bila ispred kluba,da smo preko reda usli,preskocili ogradu,jer je obezbedjenje sporo radilo. To je bilo skoro pola sata mrznjenja,al inace je bilo super 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego sam sinoć doživeo i to da puštaju, reko nije ovo muzika za mene, odoh gore na karaoke, al gore je neki magarac njakao nešto od Prljavog kazališta, pa sam morao ići do toaleta.jao Stefi kako si mudar veceras!![]()
911s [SK];16389988:Ne nego sam sinoć doživeo i to da puštaju, reko nije ovo muzika za mene, odoh gore na karaoke, al gore je neki magarac njakao nešto od Prljavog kazališta, pa sam morao ići do toaleta.![]()
911s [SK];16387941:Ma bruka i sramota, svake godine su javni dočeci sve gori i gori, bolje da ne organizuju ništa i da kažu "kriza nema para" nego ovu sramotu i to sa sve pet svetlećih bandera po gradu. Kad se setim pre pet godina, nema gde nije bilo bogato ukrašeno po gradu, sa sve nekoliko bina - Trg, Skupština, Slavija, Terazije, zbirno izmedju 30 i 40.000 ljudi plus izmedju u cirkulaciji još na desetine hiljada, a ovo sad - jedna bina sa 10.000 ljudi. Da je bilo manje hladno bilo bi ih 11.000.
Ko hoće da se malo podseti, nek kuca http://2007.novagodina.net/ umesto 7 postoji još takav isti URL samo sa 6 i 5
Jel ste barem izmrzli??
911s [SK];16387941:Ma bruka i sramota, svake godine su javni dočeci sve gori i gori, bolje da ne organizuju ništa i da kažu "kriza nema para" nego ovu sramotu i to sa sve pet svetlećih bandera po gradu. Kad se setim pre pet godina, nema gde nije bilo bogato ukrašeno po gradu, sa sve nekoliko bina - Trg, Skupština, Slavija, Terazije, zbirno izmedju 30 i 40.000 ljudi plus izmedju u cirkulaciji još na desetine hiljada, a ovo sad - jedna bina sa 10.000 ljudi. Da je bilo manje hladno bilo bi ih 11.000.
Ko hoće da se malo podseti, nek kuca http://2007.novagodina.net/ umesto 7 postoji još takav isti URL samo sa 6 i 5
keh, Nova godina
bila et houm sa covekom jer ne smem mrdam nikud jos mesec, dva
al imam novi oziljak preko kicme
ne mi treba tatoo
jea