Pa dobro majku mu, šta radi ta duboka država?!

Daleko je Kamala od nivoa nekog očekivanog kandidata za predsednika jedne tako značajne države ali u poređenju sa Trampom Kamala izgleda kao pristojan kandidat.
Ja sam navijač Trampa.Radujem se njegovoj pobedi jer će s njim na čelu Amerika biti slabija a to nama Srbima odgovara.I ne samo Amerika nego će biti slabiji ceo zapadni svet.
Tačno. Izbori u Americi su demokratski. Živela demokratija! Dole Trump!
Da, Tramp se u suštini gnuša demokratije mada mu je ona takvom kakav je omogućila da dođe na vlast.
Koliko nisu zeleli,a vucko poslao prvi telegram i cestitao pobedu.
Sve je jasno, Al Džazira oplakuje, znači da Srbija ima razloga da se raduje.

I kako da pobedi?
Budi malo realna, znam da si navijala za nju jer je žena: na YouTube nisi mogla da otvoriš ni jedan klip sa američke IP adrese a da prvo ne odgledaš Kamalu i ne čuješ o opasnostima koje prete od Trampa, CNN je bio gori nego sve srpske navijačke televizije zajedno, pljuvali su i zastrašivali 24/7. Sve u stilu - ako pobedi Tramp sledi smak sveta. Ljudima se smučilo, a bilo je jasno da se pokreću afere i montirani procesi ne bi li bio sprečen. Bukvalno je bio gonjena zver na koju se puca - tri pokušaja atentata, sve ludaci koje su radikalizovali mediji.

Добили би праве демократске батине !
Pa onda na demokratsku višegodišnju robiju - videli smo svi ona suđenja, a Demokrate kažu da promena uslova pred sam kraj utakmice (glasanje poštom uz objavljivanje rezultata koji im odgovaraju iz minuta u minut) nije prevara…

Čiplić bi u Americi za ovo odležao 5-10 godina, tj ukoliko se ne bi nagodio sa tužiocem da otkrije nešto iz perioda DOS u zamenu za 6 meseci do 2 godine…

Stvar je veoma jednostavna... USA sistem je na visokom nivou, toliko visokom da su izbori posteni... Vlast se menja olovkom, tj. glasovima stanovnika...Ustav star 250 godina, nepromenjen, sistem kvalitetan...Ljudi dovoljno ravnopravni da kvalitetni i skolovani postaju i najbogatiji...Bez obzira na politicka opredeljenja...
Neprijateljima USA moze tesko pasti ova pobeda Trampa, jer ce polako jacati sigurnost, mislim da ce ekonomija biti jos cvrsca, a pozicija USA u svetu jos snaznija...Na zalost sve sto ima dobr ima i lose strane, losa strana je ta sto ce biti mnogo vise malih ratova i sukoba u svetu, jer admisnistracija nece zeleti da se ulaze u sprecavanje konflikata u dalekim krajevima sveta, pitanje da li ce se za to uopste interesovati....Mada drugo mandat moze biti i potpuno drugaciji od prvog...
Sto se tice proslavljanja Trampove pobede u mnogim delovima nerazvijenog sveta, to vidim kao onaj docek koji su preiredili mestani gornjeg polja Titu u filmu Tri karte za Holivud....Naravno, da nisu docekali onoga kog su ocekivali :mrgreen:

Stvar je veoma jednostavna... USA sistem je na visokom nivou, toliko visokom da su izbori posteni... Vlast se menja olovkom, tj. glasovima stanovnika...Ustav star 250 godina, nepromenjen, sistem kvalitetan...Ljudi dovoljno ravnopravni da kvalitetni i skolovani postaju i najbogatiji...Bez obzira na politicka opredeljenja...
Neprijateljima USA moze tesko pasti ova pobeda Trampa, jer ce polako jacati sigurnost, mislim da ce ekonomija biti jos cvrsca, a pozicija USA u svetu jos snaznija...Na zalost sve sto ima dobr ima i lose strane, losa strana je ta sto ce biti mnogo vise malih ratova i sukoba u svetu, jer admisnistracija nece zeleti da se ulaze u sprecavanje konflikata u dalekim krajevima sveta, pitanje da li ce se za to uopste interesovati....Mada drugo mandat moze biti i potpuno drugaciji od prvog...
Sto se tice proslavljanja Trampove pobede u mnogim delovima nerazvijenog sveta, to vidim kao onaj docek koji su preiredili mestani gornjeg polja Titu u filmu Tri karte za Holivud....Naravno, da nisu docekali onoga kog su ocekivali :mrgreen:
Na toliko visokom nivou da su izbori pošteni. Lepo da si priznao da je takva volja naroda, neki od tvojih ideoloških istomišljenika kao da su sanjarili i o “poništavanju rezultata” i raznim “kreativnim tumačenjima”.

Back