Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izvini, ali ako ti mislis da mi treba savet zato sto moj momak mota drugog muskarca, a ja ne znam da li da ostanem da zivim s njim.....!!!! Alo, ko je ovde konzervativan?
AntunTune kralju, davno me neko nije odusevio kao ti.. ostani uvek isti duhom...
Svaka cast, pozdrav, malo je takvih... A ako si inspirisan kad smotas pored kompjutera (kao na slici hahaha) onda motaj kralju...super si
AntunTune kralju, davno me neko nije odusevio kao ti.. ostani uvek isti duhom...
Svaka cast, pozdrav, malo je takvih... A ako si inspirisan kad smotas pored kompjutera (kao na slici hahaha) onda motaj kralju...super si
joooj....hvaaaalaaa...
sinotj sam bio na svadbi...udala se sestra od ujaka...zadnjih 4 svadbe sam preskochio i nisam isho al juche moradoh...i odem unapred znajutji da tju da se smooorim najgore...al kao ajde...naravno smorio sam se i da ne detaljishem...e najvishe me pogodilo - gledam dve devojchice imaju po 7-8 god...i ide ona "pesma" romale romali...i njih dve tu nasred igraju...vrckaju tresu se uvijaju...i majq mu koja tuga...bejzikli priprema za neko zrelo doba kada tje svojim vrckanjem i one osvojiti jednog muzha...uzhas choveche uzhas...uglavnom ako ja nekad budem odluchio da zhivim s nekom zheeenom...ima da napravim svadbu za 100drugova...fu.ck familija...i netje biti alkohola ima da budu nargile jedna na 5 ljudi ko predjelo...
svadbe - ochajan dogadjaj zaista...onako fuj primitivan i gadan i sve...pa opet...imam koleginicu 85to godishte...tu iz nekog sela blizu chachka...ok devojka al naravno u glavu -shuplja...e ona je svaki vikend na nekoj svadbi ispratjaju mladencima veridbama i tako tome...razmishljam ja...pazi gde oni mogu da se zabavljaju?...shta oni po selima to imaju za druzhenje?...nema kafitja klubova diskoteka...nema nichega...ranije su bila komishanja i igranke...al odavno je opao broj mladih po selima za tako neke hepeninge...dakle jedino stho mogu je da prave takve feshte od po 3dana pod shatrom i slichno...jbga okrutna realnost...ih da mi je laptop da odem na svadbu i samo pishem to bi bilo vrrrrh...svashta mi padne na pamet...