Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas je nezgodan taj period...cesta menjanja raspolozenja,bolovi,izlivi emocija...bla bla ;( To za cokoladu jos nisam cula,a sto se tice mleka...ne pijem ga inace preterano tako da se nista ne razlikujemalecka:... sta znate o tome, tj. koje savete vi praktikujete a koje ne? meni je mama recimo rekla da treba izbegavati cokoladu sto ja apsolutno ne prihvatam. da li pijete mleko i sl u vreme perioda???
kako ublazavate te tegobe????
VOKATIV-A:JA SAM DOSTA TOGA PROBALA ,A I SA DOSTA SAM PROFESORA RAZGOVARALA.ISHOD IJEM ANALGETIKE PRVA 2 DANA I NE MISLIM DA PRESTANEM ,COKOLADA -APSOLUTNO DA ,DA ,DA !!!!ZATO STO JE ANTI DEPRESIV,I ZATO STO ORGANIZAM BAS TO TRAZI -JAKO RASPROSTRANJENA KARAKTERISTIKA KOD MNOGIH ZENA.PO MOGUCSTVU DOTIRAJTE GVOZDJEM I C VITAMIN KOJI POMAZE APSORBCIJU GVOZDJA,CAJEVI KO STO STE SE SVI SLOZILI - NE SKODE ,I FIZICKI SE NE PREOPTERECUJTE ,ZNACI NISTA BAJS,NE DAJ BOZE JAHANJE ITD.BAREM PRVIH 3 DANA ;NARAVNO ZAVISI OD OBILNOSTI I DUZINE TRAJANJA.
sa svim se totalno slazem samo sto ja na pr. samo prvog dana imam uzasne bolove a ostalih dana sam potpuno opustena! sto se tice lekova, pijem iskljucivo baralgin a cokolada se podrazumeva!!!
ovo sam bila ja,već se pojavljuju simptomi.znači još nekoliko dana do.....Anonymous:prvi dan obavezno moram popiti kakvu tabletu,onda malo sna i sutradan je sve ok.u to vrijeme izbjegavam alkohol(ako je vikend),gazirana pića,kavu i cigarete,ne preporučuje se ni puno masne hrane iako prija.čokolada mi je kao droga u te dane,umiruje me.i puno voća se preporučuje valjda zbog vitamina.i kako znam da ću dobiti-svaki put,večer prije izvjesnog dana me puca tužno raspoloženje,malo plača i sutra surprise
malecka:... sta znate o tome, tj. koje savete vi praktikujete a koje ne? meni je mama recimo rekla da treba izbegavati cokoladu sto ja apsolutno ne prihvatam. da li pijete mleko i sl u vreme perioda???
kako ublazavate te tegobe????