Ozvucenje za kola !

hellobaki

Početnik
Poruka
1
Cao :) Treba mi pomoc postavio bi ozvucenje u moj auto..ali se bas i ne razumem us ve to:confused: jel moze neko ko se razume da mi osmisli to lepo :) Ja bih hteo ozvucenje od 200w max.. Dao bih oko 200e pa da li je to moguce :) hvala u napred :lol:

Mozes da uzmes i trosistemske zvucnike veceg precnika kao npr. Pioneer TS2510 koji sami daju dovoljno basa i jedno kvalitetno pojacalo.
Pojacalo je vazna stavka jer bez kvaliteta a uzimajuci neko primamljivo jeftino neces dobiti kvalitetan zvuk kakvi god da ti budu zvucnici.
Zato neka kombinacija zvucnika i pojacala kosta i dobrih 1000 eura.:per:
Vufer koji kosta 50 eura nije vufer nego nuzno zlo usled nemastine ali radi.

Pozdrav,postavio sam ozvučenje u autu,posle izvesnog vremena rada pojacalo se ugasi iz nepoznatih razloga,kad premostim malom zicom od +12 sa remom,radi ali cim se pojaca pocinje lampica da treperi na pojacalu (vuce struju)i zvucnik krci,a kad je samo na rem povezano ne daje znake zivota.Da li zna neko do čega moze da bude?

Pozdrav,postavio sam ozvučenje u autu,posle izvesnog vremena rada pojacalo se ugasi iz nepoznatih razloga,kad premostim malom zicom od +12 sa remom,radi ali cim se pojaca pocinje lampica da treperi na pojacalu (vuce struju)i zvucnik krci,a kad je samo na rem povezano ne daje znake zivota.Da li zna neko do čega moze da bude

Back