Ozloglašene "Anđele pakla" u Srbiji predvodi bajker sa Banjice

antitiranin

Aktivan član
Poruka
1.933
Ogranak svetske bajkerske bande „Anđeli pakla“ u poslednjih godinu dana funkcioniše i u Beogradu.
517672_18_ff.jpg

Beogradskim ogrankom ove ozloglašene bande komanduje motorista s nadimkom Vulf (Vuk), koji živi na Banjici, saznaje „Blic“. Upravo tu grupu, srpske bezbednosne službe smatraju najopasnijom mogućom pretnjom za održavanje Parade ponosa.

- Ova bajkerska grupa je povezana s navijačima Rada, koji se uz Partizanove „Zabranjene“ smatraju najvećim rizikom za bezbednost parade - kaže izvor „Blica“.

On navodi da policija i srpske bezbednosne službe prate aktivnosti tih grupacija.
Prvi kontakt sa bajkerima „Anđeli pakla“ imali su pre godinu dana, kada je nekoliko pripadnika nemačke organizacije ove grupe došlo u Srbiju.

- Članovi nemačke podružnice „Anđela pakla“ koji su došli u Beograd stupili su u kontakt s nekoliko domaćih bajkerskih grupa. Tada smo i otkrili da se takva grupa osniva i u Beogradu - kaže naš sagovornik.
517673_bilbord250914ras-foto-aleksandar-dimitrijevic-041_f.jpg

Beogradski ogranak „Anđeli pakla“ osnovan je na Banjici i njime predsedava bajker poznat kao Vulf.

- Grupa je zatvorena, vrlo su diskretni i teško im je ući u trag. U grupi već ima više desetina članova - kaže naš izvor i dodaje da niko od njih dosad nije hapšen.

„Anđeli pakla“ u Evropi, a posebno u Australiji, poznati su po najzloglasnijim kriminalnim aktivnostima. Diluju drogu, reketiraju ljude, trguju oružjem, a ne ustručavaju se ni da ubiju.

U Evropi su posebno jaki u Nemačkoj, gde vode oštru borbu za prevlast s kriminalnom grupom „Junajted tribjuns“, čiji su članovi poreklom iz SFRJ, a koju je 2004. osnovao Almir Ćulum.

Balkanci su istaknuti i u australijskom bajkerskom klupu, koji vodi oštru borbu s nekoliko suparničkih ekipa. U najkrvavijem ratu za prevlast ubijeno je 150 osoba.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/49...eli-pakla-u-Srbiji-predvodi-bajker-sa-Banjice

Umesto parade jednom godisnje,paradirace vam svaki dan najgori olos.:)

TEROR 30 SRPSKIH "ANĐELA PAKLA" Otimaju, švercuju, prete i ZARAĐUJU

Vođa bajkerske bande stoji ispred moto-kluba. Dvojica njegovih podanika upadaju u lokal. Imali su prsluke ozloglašene grupe. Na šank lepe nalepnicu “Hells angels” i obeležavaju teritoriju. Sada taj prostor pripada njima.

“Anđeli pakla” na ovaj način preuzimaju moto-klubove u Srbiji i seju strah motociklistima primoravajući ih da im se pridruže. Pominjanje ove kriminalne bande u Srbiji počelo je sredinom 2013. Vođa “Anđela pakla” iz Turske, koji je zadužen za region kom pripada Srbija, stigao je u Srbiju sa svojom svitom i tražio je nekog ko bi postao lider. Njegov cilj bio je da što pre u Beogradu organizuje ogranak.

- Tražio je među motociklistima nekog ko je uticajan, ko može da kontroliše masu, ko je ranije sumnjičen za kriminalna dela, ali za kog policija nema dovoljno dokaza. Nakon nekoliko dana, pronašli su čoveka koji im je potreban i organizovali sastanak - priča vlasnik uglednog moto-kluba u Srbiji.

Njihov izbor je bio M. V. koji ima oko 30 godina i koji je dugogodišnji vođa “United Force” navijačke grupe Rada sa Banjice. Brzo su se dogovorili, a iz Turske je za osnivanje ogranka bajkerske bande stigla pozamašna suma novca.

Vođa kog su odabrali do tada i nije bio motociklista. Ali, uradio je sve po njihovim uputstvima. Otvorio je moto-klub nacionalno obojen i počeo je da okuplja podanike. Turčinu su se u Beogradu na narednom sastanku pridružile kolege iz Nemačke i Holandije, a nakon što su se uverili da je vođa sposoban i da je za nekoliko meseci uradio sve što su hteli, dali su im prsluke “Anđela pakla”. To znači da su ušli u bandu - objašnjava naš sagovornik.

“Anđeli pakla” u Srbiji imaju oko 30 odanih članova. Jedni u grupu ulaze zbog prestiža da bi dobili nadaleko čuveni prsluk koji svuda u svetu uteruje strah u kosti. Drugi iz interesa, jer iz inostranstva daju velike sume novca da se njihovi ogranci održe.

- Interes im je da u Srbiji imaju ekipu za šverc droge, oružja, ljudi. Sada im je stigla naredba da se suprotstave organizovanju Parade ponosa. Cilj je da se Srbija pokaže kao zemlja bezakonja. Ipak, pošto “Anđeli pakla” u Srbiji nisu dovoljno jaki, tražili su pomoć od još dva srpska kluba za nerede u nedelju - priča sagovornik “Blica".

Kupio motor od 32.000 evra
Zanimljiv je podatak da je M. V. koji se predstavlja kao vođa “Anđela pakla” u Srbiji, motor kupio 2013. I to ne bilo koji: pazario je “hondu golden wing” od 32.000 evra. Osim toga, vozi luksuzni džip na koji je okačio kostursku glavu.

Organizovao protest, hteo blokadu autoputa
Vođa ogranka “Anđela pakla” u Srbiji organizovao je da 6. jula nekolicina motociklista izađe u protestno okupljanje, jer mu je navodno smetala visoka cena putarina.
- Napravio je gužvu na naplatnoj rampi Šimanovci jer je nagovorio motocikliste da putarinu plaćaju u kovanicama. Time je hteo da se dodvori motociklistima i da sakupi nove podanike - kaže naš izvor i dodaje da je “Vulf” hteo da blokira i autoput, ali su ga sprečili stariji bajkeri.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/49...jELA-PAKLA-Otimaju-svercuju-prete-i-ZARADjUJU

Vozio sam ja motor.
Bajkeri su strine k'o i svi ostali.

Strine u smislu - nema tu slobode koju sam ja očekivao,
nego klanovi, veze i povezivanje.

Nije meni to - to !

Moj ideal je usamljeni jahač ...

Uglavnomn su notorne pijandure drogerasi poltroni i olosi koji se kroz formu nekih kvazi bajkera okupljaju u copore istih glupandera

da se bave kriminalom bave se...ali hells angels na zapadu važe i za neku vrstu zaštitnika siromašnih i obespravljenih...

ako se recimo ženi oduzme dete i dodeli ocu samo zato jer ima više para, anđeo pakla ode do sudije koji je izrekao presudu i "popriča" sa njim...:mrgreen:
ne moram da nagladim da dete ipak ostane uz majku..:D

Ma zastitnici al malo sutra, dodju u neki normalan moto klub i reketiraju postene ljude... banda najobicnija

Vozio sam ja motor.
Bajkeri su strine k'o i svi ostali.

Strine u smislu - nema tu slobode koju sam ja očekivao,
nego klanovi, veze i povezivanje.

Nije meni to - to !

Moj ideal je usamljeni jahač ...

Teeske strinetine. imamo tu neki lokalni moto klub i mogu reci da se stalno cerupaju. kao preprodavacice jaja na pijaci devedesetih :lol:
medjusobne optuzbe,spletke,razdvajanja... ma bruka ziva

da se bave kriminalom bave se...ali hells angels na zapadu važe i za neku vrstu zaštitnika siromašnih i obespravljenih...

ako se recimo ženi oduzme dete i dodeli ocu samo zato jer ima više para, anđeo pakla ode do sudije koji je izrekao presudu i "popriča" sa njim...:mrgreen:
ne moram da nagladim da dete ipak ostane uz majku..:D

Такође не гњаве обичне људе, барем сам тако чуо. Ако немаш везе с њима они те не дирају

Back